reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Narazie tak na różowo krwawie, odstawiłam acard i Wit E bo one mogą wzmagać krwawienie...zobaczymy, musiałam też wziąć relanium żeby uspokoić się trochę...

reklama
Roksii89 - pytałam o ten estradiol na cyklu przy estrofemie nawet do późnych tygodni ciąży się go stosuję, jest bardzo ważny do prawidłowego rozwoju płodu, jest to sztuczny cykl dlatego trzeba go wspomóc...Tak mi pani doktor wyjaśniła. Gdyby nie było tego hormonu wystąpiło by krwawienie.. .

Roksii89 - pytałam o ten estradiol na cyklu przy estrofemie nawet do późnych tygodni ciąży się go stosuję, jest bardzo ważny do prawidłowego rozwoju płodu, jest to sztuczny cykl dlatego trzeba go wspomóc...Tak mi pani doktor wyjaśniła. Gdyby nie było tego hormonu wystąpiło by krwawienie.. .
Dziękuję za informację kurde mam niski ten poziom mam nadzieję, że krwawienia nie będzie,wiecie co mam ochotę zamieszkać w klinice i być pod stałą kontrolą hehe
Przypomnij mi proszę jaki ty miałaś?

Coś wam powiem miłośniczka zwierzaków bo jest nas tu sporo, mój piesek kochał skakać po mnie po brzuchu, a teraz nawet na mnie nie wejdzie tylko obok się przytuli jak by czuł bo ja mówię do niego co tu jest pokazuje mu na brzuch to odskoczyl zwierzęta wszytko wiedzą :-)

Coś wam powiem miłośniczka zwierzaków bo jest nas tu sporo, mój piesek kochał skakać po mnie po brzuchu, a teraz nawet na mnie nie wejdzie tylko obok się przytuli jak by czuł bo ja mówię do niego co tu jest pokazuje mu na brzuch to odskoczyl zwierzęta wszytko wiedzą :-)
Psiaki są bardzo mądre- uwielbiam <3 moje na szczęście po mnie nie skaczą ;) jeden wazy prawie 50kg a druga ponad 30 :D

reklama
Psiaki są bardzo mądre- uwielbiam <3 moje na szczęście po mnie nie skaczą ;) jeden wazy prawie 50kg a druga ponad 30 :D
Moj prawie 3 kg heheh, ale nawet moja mama zauważyła, że zachowuje się inaczej w stosunku do mnie. Nawet jak leżę w łóżku to zawsze spał przytulony do brzucha, a teraz już nie.

Do góry