tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Narazie tak na różowo krwawie, odstawiłam acard i Wit E bo one mogą wzmagać krwawienie...zobaczymy, musiałam też wziąć relanium żeby uspokoić się trochę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba już nie muszę właśnie zaczęłam krwawić - to chyba znowu koniec
No to faktycznie nie mało ale chyba i tak zrobię Bardzo Ci dziękuje :*Komórki NK u mnie w klinice kosztują 360zl a AlloMLR też koło 300zl. Komórki NK u mnie w klinice robią raz w miesiącu w czwartki rano a to drugie badanie tylko w środy rano.
Dziękuję za informację kurde mam niski ten poziom mam nadzieję, że krwawienia nie będzie,wiecie co mam ochotę zamieszkać w klinice i być pod stałą kontrolą heheRoksii89 - pytałam o ten estradiol na cyklu przy estrofemie nawet do późnych tygodni ciąży się go stosuję, jest bardzo ważny do prawidłowego rozwoju płodu, jest to sztuczny cykl dlatego trzeba go wspomóc...Tak mi pani doktor wyjaśniła. Gdyby nie było tego hormonu wystąpiło by krwawienie.. .
Dziękuję za informację kurde mam niski ten poziom mam nadzieję, że krwawienia nie będzie,wiecie co mam ochotę zamieszkać w klinice i być pod stałą kontrolą hehe
Przypomnij mi proszę jaki ty miałaś?
No to faktycznie mam mało :-/ ja biorę ten aerozol lenzetto na skórę może on mocno nie przenika bo widzę, że macie w tabletkach, ale moja doktor odp, że niby Oki ale ona jest tak zakręcona, Że masakra Teraz będą ciężkie 12 dni, aż do wizytyJa miałam 271pg/ml
Psiaki są bardzo mądre- uwielbiam <3 moje na szczęście po mnie nie skaczą jeden wazy prawie 50kg a druga ponad 30Coś wam powiem miłośniczka zwierzaków bo jest nas tu sporo, mój piesek kochał skakać po mnie po brzuchu, a teraz nawet na mnie nie wejdzie tylko obok się przytuli jak by czuł bo ja mówię do niego co tu jest pokazuje mu na brzuch to odskoczyl zwierzęta wszytko wiedzą :-)
Moj prawie 3 kg heheh, ale nawet moja mama zauważyła, że zachowuje się inaczej w stosunku do mnie. Nawet jak leżę w łóżku to zawsze spał przytulony do brzucha, a teraz już nie.Psiaki są bardzo mądre- uwielbiam <3 moje na szczęście po mnie nie skaczą jeden wazy prawie 50kg a druga ponad 30