reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oooo nie tylko nie to, może jeszcze nie wszystko stracone! caly czas trzymam kciuki jesteś mi bliska jak Magda w tym samym czasie miałyśmy transfer będzie dobrze musi być

Niestety życie jest okrutne, po południu koło 14:00 poczułam takie skurcze co jakiś czas chwytały i puszczały, wzięłam nospe, poszlam za jakiś czas do ubikacji patrzę a na wkładce różowo...Zaraz łzy w oczach co tu robić ledwo po wizycie byłam u mojej pani doktor, ale nie badała mnie...Więc trzy wdechy i dzwonię do niej kazała leżeć, i zwiększyła dawkę progesteronu od razu proszę wziąć, a jak miesiączka się rozkręci odstawić leki i oznaczyć mimo wszystko w poniedziałek betę...

Niestety życie jest okrutne, po południu koło 14:00 poczułam takie skurcze co jakiś czas chwytały i puszczały, wzięłam nospe, poszlam za jakiś czas do ubikacji patrzę a na wkładce różowo...Zaraz łzy w oczach co tu robić ledwo po wizycie byłam u mojej pani doktor, ale nie badała mnie...Więc trzy wdechy i dzwonię do niej kazała leżeć, i zwiększyła dawkę progesteronu od razu proszę wziąć, a jak miesiączka się rozkręci odstawić leki i oznaczyć mimo wszystko w poniedziałek betę...
Już @ kiedy planowo powinna przyjść? może to jakiś krwiak często się zdarza.
Ja np. planowo mam dostać @ w poniedziałek i boję się strasznie bo mówią, że w ciąży jak jest planowo @ to można krwawić, dzisiaj już mąż się do mnie np. nie zbliża bo już jestem wredna jak na @
Ja liczę na to, ze jeśli faktycznie masz planowo @ to pojawiło się tylko plamienie bo często się tak dzieje

Już @ kiedy planowo powinna przyjść? może to jakiś krwiak często się zdarza.
Ja np. planowo mam dostać @ w poniedziałek i boję się strasznie bo mówią, że w ciąży jak jest planowo @ to można krwawić, dzisiaj już mąż się do mnie np. nie zbliża bo już jestem wredna jak na @
Ja liczę na to, ze jeśli faktycznie masz planowo @ to pojawiło się tylko plamienie bo często się tak dzieje

Planowo za około 6dni powinnam dostać miesiączkę...

reklama
Do góry