mery86
Fanka BB :)
Sie wie, nie ma innej możliwości[emoji2]Będzie dobrze!!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sie wie, nie ma innej możliwości[emoji2]Będzie dobrze!!
Usłyszeć może nie usłyszysz, ale zobaczysz piękny widok ❤Też na to liczę, że już usłyszę serducha i dlatego nie idę wcześniej :-)
O Matko biedna widzę ze tez swoje przeszłaś [emoji853] tak bym chciała żeby teraz Ci się udało !! Ja mam dość podobny zestaw ale nie mam tego atozibanu i jak byłam ostatnio u endokrynologa i zobaczył te leki i to powiedział Mi ze bardzo spuchnie po tych lekach . A nie korci Cie zrobić test ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki bardzo za podpowiedz- muszę poszukać gdzie w Warszawie mogę je zrobić. Piszesz ze są dość kosztowne a wiesz orientacyjnie ile one mogą kosztować i ile się czeka na wyniki? Czy robi się je w jakimś określonym czasie cyklu czy nie ma to znaczenia?
No nie wiem ale ja jestem w 35tc i jest wszystko ok a jadlam go dosc dlugo...Ja też biorę i mam brać jeszcze dziś i jutro czy to nie zaszkodzi kropkowi mojemu !?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Brałaś go po transferze?!No nie wiem ale ja jestem w 35tc i jest wszystko ok a jadlam go dosc dlugo...
Nie...od punkcji do criotransferu...bo ja mialam crio...ale lacznie to chyba 2 tyg...uwazam ze jakby mial zaszkodzic to lekaze od in vitro nie przepisywaliby go...nie martw sie...
Oooo nie tylko nie to, może jeszcze nie wszystko stracone! caly czas trzymam kciuki jesteś mi bliska jak Magda w tym samym czasie miałyśmy transfer będzie dobrze musi byćChyba już nie muszę właśnie zaczęłam krwawić - to chyba znowu koniec
Więc go właśnie lyknelam. Mam nadzieję że będzie okNie...od punkcji do criotransferu...bo ja mialam crio...ale lacznie to chyba 2 tyg...uwazam ze jakby mial zaszkodzic to lekaze od in vitro nie przepisywaliby go...nie martw sie...