reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny beta 278 urosło
około 40 podejrzewam , ze to ciąża pozamaciczna , klinika olewajaco podchodzi do sprawy kazali przyjsc we wtorek na krew i 20,04 na usg ku....a co za podejście
O kurde to faktycznie widzę, że wszyscy w tych klinikach nas w dupie mają yyyy, kochana wierzę, że to jest ciaza pozamaciczna, trzymam kciuki, przypomnij mi który to dpt?

reklama
Czy mamy jakaś listę sukcesów? Nick, które podejście, jaki protokół, ile i ilu dniowe zarodki, kiedy pierwszy pozytyw, może jaka beta w którym dpt i czy ciąż pojedyncza czy podwójna? :)

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

ja bylam w ciazy pozamacicznej ale naturalnej wiec nie wiem jak beta...lekarze nic nie moga zrobic do momentu az bedzie widac zarodek w macicy lub poza nia...czyli okolo 1500 musisz miec bete zeby zaczac go szukac przez usg.to bardzo ciezka sprawa...wiem musisz niestety poczekac na rozwoj sytuacji...u mnie wykryto ze to pozamaciczna w 9 tygodniu wiec bardzo pozno,bo idiota lekarz pomylil na usg pecherzyk z jakims krwiaczkiem i wmawial mi ze wszsysto jest dobrze...:wściekła/y:...skonczylo sie operacja.nic sie nie martw,u ciebie dlatego ze wczesnie wykryja to wszystko skonczy sie napewno dobrze...
O nie ja nie chce operacji , myślałam, ze to mozna tabletkami wyleczyć :(
Jakie miałaś objawy ?

reklama
Do góry