reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jakie miałaś objawy ? Jak
Ci to usunęli miałaś oberacje ???
Beta mi rosła, ale od początku czułam że coś jest nie tak ,beta rosła ale szału z nią nie było, czułam tylko z jednej strony kucie jajnika ,i mialam plamienia takie bardzo ciemne koloru fusów po kawie ,przy becie 911 byłam poraz kolejny w szpitalu i nie było jeszcze widać pęcherzyka,ale lekarz wypatrzył poszerzony jajowod .2 dni później miałam umówioną wizytę w klinice i już był widoczny spory pęcherzyk-dostałam skierowanie do szpitala i na następny dzień miałam laparoskopie.Obserwuj się i badaj betę nie czekaj za dlugo bo jeśli miała by być to ciąża pozamaciczna to może Ci peknac jajowod.Ale mam nadzieję , że to jednak nie to !

reklama
Dziewczyny beta 278 urosło
około 40 podejrzewam , ze to ciąża pozamaciczna , klinika olewajaco podchodzi do sprawy kazali przyjsc we wtorek na krew i 20,04 na usg ku....a co za podejście
20.04 to za późno na wizytę. Ja na Twoim miejscu pojechała bym na izbę do szpitala. Niestety nie wygląda to za dobrze. Może nie wezmą Ciebie od razu na oddział ale powiedzą co dalej. Ja z podejrzeniem ciąży pozamacicznej lezalam 7 dni we wrześniu 2015. To nie są żarty a Ty musisz być pod kontrola

[emoji127] 28.10.2017

Beta mi rosła, ale od początku czułam że coś jest nie tak ,beta rosła ale szału z nią nie było, czułam tylko z jednej strony kucie jajnika ,i mialam plamienia takie bardzo ciemne koloru fusów po kawie ,przy becie 911 byłam poraz kolejny w szpitalu i nie było jeszcze widać pęcherzyka,ale lekarz wypatrzył poszerzony jajowod .2 dni później miałam umówioną wizytę w klinice i już był widoczny spory pęcherzyk-dostałam skierowanie do szpitala i na następny dzień miałam laparoskopie.Obserwuj się i badaj betę nie czekaj za dlugo bo jeśli miała by być to ciąża pozamaciczna to może Ci peknac jajowod.Ale mam nadzieję , że to jednak nie to !

1491496016-aaaaaa.jpeg

Kochane dziewczynki,
Dla Was dzis mam takie lody... właśnie zjedliśmy z m. Ale spoko, mam składniki moge Wam zrobić [emoji16]

Na inne umówimy sie na mieście [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pychotka:) na szczęście w domu szarlotka:) ale ostatnio nie miałam w domu nic słodkiego i cały dzień miałam w głowie te snickersowe mufinki;)

20.04 to za późno na wizytę. Ja na Twoim miejscu pojechała bym na izbę do szpitala. Niestety nie wygląda to za dobrze. Może nie wezmą Ciebie od razu na oddział ale powiedzą co dalej. Ja z podejrzeniem ciąży pozamacicznej lezalam 7 dni we wrześniu 2015. To nie są żarty a Ty musisz być pod kontrola
dzis jest 15 dzien od
2 dni mnie nic nie boli , nic zero objawów

reklama
Do góry