Tam musisz wybrać tło i ogólnie jak wygląda i wkleić u siebie w ustawieniach w sygnaturze link skopiowany pierwszy od góry ż tych które pojawią się, gdy wybierzesz kolory i datę. Tylko chyba nie liczy coś ododpowiednio. Jutro zobaczę, czy dodaje dni.A gdzie wkleilas link żeby było widać suwaczek?
reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Maluszek dopiero jutro to masz niezły domek dla niego, ale sam taki wysoki...Ja dziś nadałam progesteron i mam 160,89 to chyba za dużo
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
Dziewczyny beta 278 urosło
około 40 podejrzewam , ze to ciąża pozamaciczna , klinika olewajaco podchodzi do sprawy kazali przyjsc we wtorek na krew i 20,04 na usg ku....a co za podejście
około 40 podejrzewam , ze to ciąża pozamaciczna , klinika olewajaco podchodzi do sprawy kazali przyjsc we wtorek na krew i 20,04 na usg ku....a co za podejście
Przyjmuje luteine 3x2 dopochwowoMaluszek dopiero jutro to masz niezły domek dla niego, ale sam taki wysoki...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kochana ja za ciebie tez trzymam kciuki musi nam sie w koncu udac i niedlugo tez bedziemy sie wspolnie cieszyc wysoka beta i duzym brzuchemGosia, myśle o Tobie ciepło. Wierze ze tym razem bedzie juz dobrze.
Ewunka sie nie odzywa [emoji25]
Ostatnio widziałam ja na ciaza po invitro.
Jestescie mi bliskie bo wszystkie w tym samym czasie miałyśmy podejścia [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
katharina203
Moje amh to 22.5...to co ja mam o sobie powiedziecMiało być mutant, a nie mu [emoji12]
karolina1984
Czy jest tu ktoś po ciąża pozamacicznej ?? Mam kilka pytań
No to bijesz rekordy[emoji8]Moje amh to 22.5...to co ja mam o sobie powiedziec
bertha
Tak tak nie wiem czy to przypadkiem nie byla bertha
Hejka, ja miałam paciorkowca. Ale zaraz przed moim leczeniem była dziewczyna z ureaplasma... ale tez nie pamietam nicka.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ja bylam w ciazy pozamacicznej ale naturalnej wiec nie wiem jak beta...lekarze nic nie moga zrobic do momentu az bedzie widac zarodek w macicy lub poza nia...czyli okolo 1500 musisz miec bete zeby zaczac go szukac przez usg.to bardzo ciezka sprawa...wiem musisz niestety poczekac na rozwoj sytuacji...u mnie wykryto ze to pozamaciczna w 9 tygodniu wiec bardzo pozno,bo idiota lekarz pomylil na usg pecherzyk z jakims krwiaczkiem i wmawial mi ze wszsysto jest dobrze......skonczylo sie operacja.nic sie nie martw,u ciebie dlatego ze wczesnie wykryja to wszystko skonczy sie napewno dobrze...Czy jest tu ktoś po ciąża pozamacicznej ?? Mam kilka pytań
Podziel się: