gosia321
Fanka BB :)
Tak tak nie wiem czy to przypadkiem nie byla berthaNo też pamiętam, że koleżanka bała się, że nie wyrobi do stymulacji, żeby to wyleczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak nie wiem czy to przypadkiem nie byla berthaNo też pamiętam, że koleżanka bała się, że nie wyrobi do stymulacji, żeby to wyleczyć
Powiem Wam, ze z tym AM to ja jestem jakiś mu[emoji6]. U mnie to 8,6
Ja miałam tak samo, do tej pory GP czuję, pech sprawił że trafiłam w zrost pod blizna na brzuchu, i taki mi krwiak wyszedł, a tu jeszcze 10 dni zastrzyków fraxipariny i prolutexu; (Nie chciałabym się już więcej kłuć, bo zaraz nie będę miała gdzie... Siniaki na całym brzuchu mam. A jeden był tak duży, że czułam go przy poruszaniu.
uda sie uda...troche optymizmu...Ja mam takie wrażenie, że mnie sie nigdy nie uda
Pewnie Warszawie też jestem często, więc możemy się wybrać na lody :-)
Organizm sam zaczyna wytwarzać, maluszek pracujeJa dziś nadałam progesteron i mam 160,89 to chyba za dużo
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ślina mi pociekła po kolana pyszności
Kochane dziewczynki,
Dla Was dzis mam takie lody... właśnie zjedliśmy z m. Ale spoko, mam składniki moge Wam zrobić [emoji16]
Na inne umówimy sie na mieście [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oooooo ja mmmmm ja właśnie myślę o takim czymś, smacznego ja właśnie czekam na wielkiego amerykańskiego hamburgery
Kochane dziewczynki,
Dla Was dzis mam takie lody... właśnie zjedliśmy z m. Ale spoko, mam składniki moge Wam zrobić [emoji16]
Ale smaka narobilas
Kochane dziewczynki,