tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Czy jest tu ktoś po ciąża pozamacicznej ?? Mam kilka pytań
Tak ja to przeszłam niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w niedziele bede wiedziala.ale tez mam takie bardzo ciemne plamienia prawie czarne dlatego sie boje.jestem po usunieciu jajowodu wiec mam niestety wieksze prawdopodobienstwo.narazie sie nie nakrecam ale troche sie martwieBrzuch mnie nie bolał,ale czułam tylko kłucie jajnika z prawej strony ,i plamiłam. Ale Ty się nie wkręcaj.Napewno u Ciebie wszystko jest ok.
Trzymam kciuki ! Oby to była zdrowa ciąża na swoim miejscu .w niedziele bede wiedziala.ale tez mam takie bardzo ciemne plamienia prawie czarne dlatego sie boje.jestem po usunieciu jajowodu wiec mam niestety wieksze prawdopodobienstwo.narazie sie nie nakrecam ale troche sie martwie
Have jestemCzy jest tu ktoś po ciąża pozamacicznej ?? Mam kilka pytań
O kurde super też jestem 10 dpt i moja beta 371, a ty jeszcze większa może trójka będzie :-) super piękna beta :-) gratulacje ja idę na pierwsze usg 19 kwietnia i też mam nadzieję,że będą już serduchaDziewczyny narabalyscie 150 postów przeczytałam 50 a kolejne 100 doczytam zaraz
Ja dzisiaj miałam
2 bete dzisiaj jest 10dpt i
beta wynosi 458
Progesteron 30
Mam przepisane 2x Prolutex mysliscie ze starczy ? I na usg nie było jescze nic widac mowila dr ze cialko zolte jak miało mało prog to potrzebuje teoche i mam wizytę na 21 kwietnia mowila ze moze juz serduszko bedzie. Było u was cos widac w 10dpt na usg?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom