Musimy dac radę i wierzyć ze się nam w końcu uda :*Mnie tak samo
mimo ze teraz jest ciężko i smutno i dół to przejdziemy to i zaświeci słonko :*
Trzymaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musimy dac radę i wierzyć ze się nam w końcu uda :*Mnie tak samo
dziewczyny nie zalamujcie sie prosze.wiem,ze nie jest Wam latwo.przechodzilam to juz dwa razy i wiem co czujecie bidulki.poplakac trzeba.bez tego sie nie da.a potem powstac i walczyc dalej o swoje szczescie.trzymam za Was kciuki i wierze z calych sil ,ze w koncu sie uda!!U mnie to samo- wszystko wzorowo i h**
z ta różnica ze u mnie leków mało, bo tylko ten Lutinus
Ehhh co poradzić
Łącze się z Tobą w bólu Kochana :*
Mnie to strasznie przybiło
@panik, @energiczna Dziewczyny damy rade glowa do gory! Uda sie![emoji4]U mnie to samo- wszystko wzorowo i h**
z ta różnica ze u mnie leków mało, bo tylko ten Lutinus
Ehhh co poradzić
Łącze się z Tobą w bólu Kochana :*
Mnie to strasznie przybiło
Ja mam nadzieję, że wszystko będzie u mnie ok bo itak musiałam o miesiąc wszystko przełożyć...przez jakiś głupi wynik o wirusowym zapaleniu wątroby( co jak się okazuje jest nieistotny. Gdyby nie to to byłabym już w trakcie stymulacji jestem strasznie niecierpliwa...a i ja jak będzie wszystko ok to w maju będę miała transfer
Ostatnio placilam 120 zł i wydaje mi się, że tak zostało ale teraz pierwsza wizytę po transferze mam za darmo bo pakiet miałam.Dziewczyny, dostałam komentarz do moich wczorajszych wyników od lekarza, który mi zlecił bete i progesteron. Komentarz brzmi "
Wyniki badań poza granicami normy. Proszę o PILNY kontakt lub umówienie wizyty. kontakt z lek prowadzącym - niski progesteron"
Do wyników:
Progesteron (s)
24,95 nmol/l
KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 35 - 141; II trymestr ciąży 80,8 - 264; III trymestr ciąży 187 - 681
Progesteron (jedn.tradyc.)
7,834 ng/ml
KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 - 44,3; II trymestr ciąży 25,4 - 83,3; III trymestr ciąży 58,7 - 214
I zaczęłam się stresować... Umówiłam się na wizytę u lekarza w klinice na jutro, i nie wiem co teraz, na własną rękę nie chciałabym nic brać...
Swoją drogą Roksii, ile placisz za jedną wizytę w Invimedzie we Wrocławiu? Bo chyba podnieśli cenę ze 150zl do 180zl...
Ostatnio placilam 120 zł i wydaje mi się, że tak zostało ale teraz pierwsza wizytę po transferze mam za darmo bo pakiet miałam.
Nie przejmuj się jakoś bardzo nie jest jakoś bardzo nisko, daj znać jutro dokładnie co i jak.
Energiczna przepraszam ze pytam a które to Twoje podejście? Moje z ivf to było pierwsze, a wcześniej 2 lata temu straciłam ciaze w 7tygJa mam takie wrażenie, że mnie sie nigdy nie uda
Powiedz, że pokusa była silniejsza hehehChyba, że mnie jeszcze opieprzy, że za wcześnie zrobiłam test.
przykre bardzoI miałam dwa poronienia, naturalnie jak zaszłam.
A co to jest AZ? Przepraszam ze tak pytamKochana u mnie dluga historia. Miałam 5 iui, potem in vitro na swoich komórkach, były dwie, jedna odpadła, druga się zaplodnila,ale nie dzielila. Potem miałam AZ nie udane i teraz tez AZ nie udane.