reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie to samo- wszystko wzorowo i h**
z ta różnica ze u mnie leków mało, bo tylko ten Lutinus
Ehhh co poradzić :(
Łącze się z Tobą w bólu Kochana :*
Mnie to strasznie przybiło :(
dziewczyny nie zalamujcie sie prosze.wiem,ze nie jest Wam latwo.przechodzilam to juz dwa razy i wiem co czujecie bidulki.poplakac trzeba.bez tego sie nie da.a potem powstac i walczyc dalej o swoje szczescie.trzymam za Was kciuki i wierze z calych sil ,ze w koncu sie uda!!:tak:

Dziewczyny, dostałam komentarz do moich wczorajszych wyników od lekarza, który mi zlecił bete i progesteron. Komentarz brzmi "
Wyniki badań poza granicami normy. Proszę o PILNY kontakt lub umówienie wizyty. kontakt z lek prowadzącym - niski progesteron"

Do wyników:
Progesteron (s)
24,95 nmol/l
KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 35 - 141; II trymestr ciąży 80,8 - 264; III trymestr ciąży 187 - 681

Progesteron (jedn.tradyc.)
7,834 ng/ml
KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 - 44,3; II trymestr ciąży 25,4 - 83,3; III trymestr ciąży 58,7 - 214

I zaczęłam się stresować... Umówiłam się na wizytę u lekarza w klinice na jutro, i nie wiem co teraz, na własną rękę nie chciałabym nic brać...

Swoją drogą Roksii, ile placisz za jedną wizytę w Invimedzie we Wrocławiu? Bo chyba podnieśli cenę ze 150zl do 180zl...

a i ja jak będzie wszystko ok to w maju będę miała transfer :)
Ja mam nadzieję, że wszystko będzie u mnie ok bo itak musiałam o miesiąc wszystko przełożyć...przez jakiś głupi wynik o wirusowym zapaleniu wątroby( co jak się okazuje jest nieistotny. Gdyby nie to to byłabym już w trakcie stymulacji :( jestem strasznie niecierpliwa...

Dziewczyny, dostałam komentarz do moich wczorajszych wyników od lekarza, który mi zlecił bete i progesteron. Komentarz brzmi "
Wyniki badań poza granicami normy. Proszę o PILNY kontakt lub umówienie wizyty. kontakt z lek prowadzącym - niski progesteron"

Do wyników:
Progesteron (s)
24,95 nmol/l
KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 35 - 141; II trymestr ciąży 80,8 - 264; III trymestr ciąży 187 - 681

Progesteron (jedn.tradyc.)
7,834 ng/ml
KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 - 44,3; II trymestr ciąży 25,4 - 83,3; III trymestr ciąży 58,7 - 214

I zaczęłam się stresować... Umówiłam się na wizytę u lekarza w klinice na jutro, i nie wiem co teraz, na własną rękę nie chciałabym nic brać...

Swoją drogą Roksii, ile placisz za jedną wizytę w Invimedzie we Wrocławiu? Bo chyba podnieśli cenę ze 150zl do 180zl...
Ostatnio placilam 120 zł i wydaje mi się, że tak zostało ale teraz pierwsza wizytę po transferze mam za darmo bo pakiet miałam.
Nie przejmuj się jakoś bardzo nie jest jakoś bardzo nisko, daj znać jutro dokładnie co i jak.

Ostatnio placilam 120 zł i wydaje mi się, że tak zostało ale teraz pierwsza wizytę po transferze mam za darmo bo pakiet miałam.
Nie przejmuj się jakoś bardzo nie jest jakoś bardzo nisko, daj znać jutro dokładnie co i jak.

Chyba, że mnie jeszcze opieprzy, że za wcześnie zrobiłam test.

reklama
I miałam dwa poronienia, naturalnie jak zaszłam.
:( przykre bardzo
Kochana u mnie dluga historia. Miałam 5 iui, potem in vitro na swoich komórkach, były dwie, jedna odpadła, druga się zaplodnila,ale nie dzielila. Potem miałam AZ nie udane i teraz tez AZ nie udane.
A co to jest AZ? Przepraszam ze tak pytam
Przykro mi bardzo kurcze :( ale wiesz co, myśle ze i tak trzeba w sobie znaleźć nowa sile do walki o spełnianie marzeń
czego z całego serca Ci i sobie tez życzę :*

Do góry