Justyna3007
Fanka BB :)
a i ja jak będzie wszystko ok to w maju będę miała transferSuper ! Cieszę się że nie będę sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a i ja jak będzie wszystko ok to w maju będę miała transferSuper ! Cieszę się że nie będę sama
Ja niestety go nie znam do tej pory miałam styczność tylko z dr.Guzowskim i Kozarzewskim a biopsje mojemu mężowi przeprowadzał dr Przybyła Myślałam że żadna z was nie leczy się w Rzgowie bo nikt tu nigdy nie wspominał o tej kliniceHej. Ja jestem z Gamety U dr Pawła. Zakręcony jest ale go strasznie lubię. A Ty?
Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperkeZa pierwszy dzień ciąży przyjmij 14 dni przed punkcja. Ja miałam ją 13 marca, wiec liczę od 28 lutego. Którego dnia miałaś punkcję?
No to licz chyba normalnie od pierwszego dnia ostatniego okresu. Ale głowy uciąć sobie nie dam. Może dziewczyny doradza. Najważniejsze, że już masz co liczyc[emoji8] [emoji7]Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperke
Kochana ja nie chcę Cię namawiać ale ja bym na twoim miejscu zrobiła sikacza zobaczysz 2 kreskę i będziesz już spokojna.
To w porównaniu do pierwszego podejścia bardzo mało... Cała procedura wynosi nas ok 12 tyś...Wiem Gamecie crio transfer to 1800 zł plus leki. Mnie kosztowały ok 1000 zł ale na 100%
Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperke
Dokładnie :-)No to licz chyba normalnie od pierwszego dnia ostatniego okresu. Ale głowy uciąć sobie nie dam. Może dziewczyny doradza. Najważniejsze, że już masz co liczyc[emoji8] [emoji7]
Dopisałam Cię do kalendarza, żeby nam nie umknęło.
Następne wizyty mozesz uzupełnić pod linkiem:
Link do: Kalendarz
Będzie dobrze :-) Trzymam kciuki :-*He he nie namówisz mnie Kochana jutro idę na wizytę do lekarza jeśli pani doktor powie że to już czas oddam krew i dowiemy się prawdy narazie cierpliwie czekam tylko tak się zastanawiam "głośno" nad tym brakiem objawów...Dla mnie to właśnie trochę inaczej bo ostatnie dwa transfery nie wspominam zbyt przyjemnie, ciągle bóle a teraz tak jakby spokój....Zobaczymy jutro hehh