reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Ja jestem z Gamety :) U dr Pawła. Zakręcony jest ale go strasznie lubię. A Ty?
Ja niestety go nie znam ;) do tej pory miałam styczność tylko z dr.Guzowskim i Kozarzewskim a biopsje mojemu mężowi przeprowadzał dr Przybyła ;) Myślałam że żadna z was nie leczy się w Rzgowie bo nikt tu nigdy nie wspominał o tej klinice :)

Za pierwszy dzień ciąży przyjmij 14 dni przed punkcja. Ja miałam ją 13 marca, wiec liczę od 28 lutego. Którego dnia miałaś punkcję?

0d1ycsqv6el2ukba.png
Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperke

Kochana ja nie chcę Cię namawiać ale ja bym na twoim miejscu zrobiła sikacza zobaczysz 2 kreskę i będziesz już spokojna.

He he nie namówisz mnie Kochana jutro idę na wizytę do lekarza jeśli pani doktor powie że to już czas oddam krew i dowiemy się prawdy narazie cierpliwie czekam tylko tak się zastanawiam "głośno" nad tym brakiem objawów...Dla mnie to właśnie trochę inaczej bo ostatnie dwa transfery nie wspominam zbyt przyjemnie, ciągle bóle a teraz tak jakby spokój....Zobaczymy jutro hehh :tak:

reklama
He he nie namówisz mnie Kochana jutro idę na wizytę do lekarza jeśli pani doktor powie że to już czas oddam krew i dowiemy się prawdy narazie cierpliwie czekam tylko tak się zastanawiam "głośno" nad tym brakiem objawów...Dla mnie to właśnie trochę inaczej bo ostatnie dwa transfery nie wspominam zbyt przyjemnie, ciągle bóle a teraz tak jakby spokój....Zobaczymy jutro hehh :tak:
Będzie dobrze :-) Trzymam kciuki :-*

Do góry