reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A masz nawt dwa i kotela w gratisie.
1491410659-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
sliczny ten kotek!!!!:-D

reklama
No nic pozostaje mi czekać i liczyć na to, że będzie ok jutro pójdę na betę zobaczę, czy zrosło od dziś muszę sobie sama radzić na 18 zapisuje się na wizytę bo do tego dnia mam leki i już później mi się skończą to 23 dpt może coś będzie już widać
W tym dniu na pewno bedzie widac pecherzyk, bo widac go powyzej bety 1000, a ze u Ciebie beta wysoka to moze i serduszko bedzie.

Hej, nie doczytałem Was jeszcze, jestem kilkanaście stron do tyłu, ale napiszę co dziś się dowiedzualam. Jestem roztrzesiona. Lekarz z transferu wyliczył 6t1dz, pecherzyk jest wielkości 2.7mm co daje wiek 5t6d. Jest tętno, którego nie słyszałam, tylko widziałam, ale wolne... nieco ponad 90 uderzeń... Lekarz powiedział że norma jest od 90... Mam iść na USG jeszcze raz. Idę w poniedziałek. Jeśli co się stanie znowu to ja tego nie przeżyje...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, nie doczytałem Was jeszcze, jestem kilkanaście stron do tyłu, ale napiszę co dziś się dowiedzualam. Jestem roztrzesiona. Lekarz z transferu wyliczył 6t1dz, pecherzyk jest wielkości 2.7mm co daje wiek 5t6d. Jest tętno, którego nie słyszałam, tylko widziałam, ale wolne... nieco ponad 90 uderzeń... Lekarz powiedział że norma jest od 90... Mam iść na USG jeszcze raz. Idę w poniedziałek. Jeśli co się stanie znowu to ja tego nie przeżyje...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie jest tętno jak wyliczył na 5 tydzień serce pojawia się w 6-7tygpdniu będzie Oki :-*

Do góry