karolina1984
Fanka BB :)
Wczoraj była taka radość 14dpd (5 dniowe ) beta 232 a dzis spadła na 201
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile to jest dużo jajeczek? Ja po 2 tygodniach busereliny i tygodniu bemfoli mam tylko 6 jajeczek 11mm i 9 które zaczynają dopiero rosnąć.Tak moze byc. Z reguly 1-2 dni i mija. Czasem moze nie bolec wcale. Wieksza szansa na bol, jesli uroslo duzo jajeczek.
Koniecznie jutro powtórzWczoraj była taka radość 14dpd (5 dniowe ) beta 232 a dzis spadła na 201
A Ty jak sie czujesz? Ja nastawienie? Ja we wtorek criotransfer 2 mrozaczkow.Shi-tzak :* <3
Koniecznie jutro zrób znowu, dzisiaj jest jakoś zły dzień, będę jutro trzymać kciuki za nasze bety oby rosłyWczoraj była taka radość 14dpd (5 dniowe ) beta 232 a dzis spadła na 201
Skonsultuj sie z lekarzem.Wczoraj była taka radość 14dpd (5 dniowe ) beta 232 a dzis spadła na 201
Twoja tez spadła ?Koniecznie jutro zrób znowu, dzisiaj jest jakoś zły dzień, będę jutro trzymać kciuki za nasze bety oby rosły
Klinika dzis otwarta była do 12.00 Jutro rano pojadę i bede robić betęSkonsultuj sie z lekarzem.
Moze chwilowe zachwianie, a moze bylu 2 i zostal z toba?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom