jasne,ze dzwon.po to ona jest.to nie jest nachalnosc tylko troska o.swoje dzieci.Moja doktor ma mnie q dupie nic nie odp mam do niej dzwonić i być nachalna nie wiem co robić
reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Invimed WrocławRoksii nie jestem w temacie, bo tyle tych informacji tu, gdzie podchodzilas do in vitro?
to ile teraz duphastonu masz brac?Właśnie dzwoniłam Moja pani doktor jest dobra proszę zwiększyć duphaston plamienia mogą być zapraszam za dwa tygodnie masakra jakaś yyy
Roksii89
3x1 a brałam 2x1 no straszna różnica, Boże człowiek płaci tyle kasy, a oni w dupie Cie mają myślałam, że ucieszy się coś powie miłego, a tu przepraszam muszę już kończyć bo mam pacjentów, a ja ku..... nie pacjent przepraszam Za brzydkie słowa ale się tak wkurzyłamto ile teraz duphastonu masz brac?
Roksii89
No nic pozostaje mi czekać i liczyć na to, że będzie ok jutro pójdę na betę zobaczę, czy zrosło od dziś muszę sobie sama radzić na 18 zapisuje się na wizytę bo do tego dnia mam leki i już później mi się skończą to 23 dpt może coś będzie już widać
Dziękuje :* kochana moja :* pierwszy raz się uśmiechnęłam dziś po Twoim wpisieI zycze ci zebys zakwitla (zapaczkoeala) nawet w malo sprzyjajacych warunkach, jak te bidne krokusy w moim ogrodku!
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Dziewczyny jestem po wizycie :-) we wtorek o 12.15 criotransfer 2 mrozaczkow [emoji173][emoji173] mam brac od jutra encorton 10mg, crinone, duphaston 3x1 i tak jak bralam od 2 dc estrofem 3x1 [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
I tak ma byc. Usmiechamy sie.Dziękuje :* kochana moja :* pierwszy raz się uśmiechnęłam dziś po Twoim wpisiebardzo Ci za to dziękuje :*
Jak chcesz to jeszcze jakiegos zonkila pstrykne i tez ci wysle (od wczoraj kwitna).
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Super zobacz jak to szybko zlecialo ale się cieszę super super super trzymam kciuki :-*Dziewczyny jestem po wizycie :-) we wtorek o 12.15 criotransfer 2 mrozaczkow [emoji173][emoji173] mam brac od jutra encorton 10mg, crinone, duphaston 3x1 i tak jak bralam od 2 dc estrofem 3x1 [emoji4]
reklama
Justyna3007
Invimed Wrocław
zastanawiałam się pomiędzy Invimed a Invicta we wrocławiu ale wybrałam ten 2
Podziel się: