reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I tak ma byc. Usmiechamy sie.
Jak chcesz to jeszcze jakiegos zonkila pstrykne i tez ci wysle (od wczoraj kwitna).

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz nawt dwa i kotela w gratisie.
1491410659-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
zastanawiałam się pomiędzy Invimed a Invicta we wrocławiu ale wybrałam ten 2 :)
Ja trafiłam do Invimedu i tak zostało jak pojechałam rok temu na pierwszą wizytę byłam pewna, że invitro mnie nie dotyczy dopiero jak dostaliśmy wyniki badań wiedziałam, że jednak tu już zostajemy i tak zostało :-) im mniejsza klinika tym lepiej większy kontakt ma pacjent z lekarzem nie jesteś jak na taśmie produkcyjnej

Zlecialo zlecialo ale sie ciesze [emoji4] a Ty jak sie czyjesz? Bedzie dobrze nie denerwuj sie bo kropki tego nie lubia[emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Stresuje się już mniej cieszę się, że zostaje w domu i mogę o nas zadbać plamienia narazie już nie ma ale boję się chodzić do kibelka, że znowu.cos będzie. Pójdę jescze jutro na betę i zobaczymy, cxy rośnie wczoraj było 90,2 dzisiaj 217 oby jutro też było więcej i pozostaje mi tylko leżeć leżeć i leżeć :-)

Stresuje się już mniej cieszę się, że zostaje w domu i mogę o nas zadbać plamienia narazie już nie ma ale boję się chodzić do kibelka, że znowu.cos będzie. Pójdę jescze jutro na betę i zobaczymy, cxy rośnie wczoraj było 90,2 dzisiaj 217 oby jutro też było więcej i pozostaje mi tylko leżeć leżeć i leżeć :-)
Lezec lezec i dbac o blizniaki [emoji4] [emoji4] [emoji110] [emoji110]

Sliczny kotek [emoji4] a ja jestem psiara [emoji3] [emoji6]

Też jestem psiara mój pies jest traktowany jak dziecko normalnie hehe mąż już krzyczy na mnie jak ja traktuje tego psa śpi nawet z nami hehehe ale w dzieciństwie miałam pełno kotów ja kocham wszytkie zwierzęta :-) ale kotek ma śliczna obroże

3x1 a brałam 2x1 no straszna różnica, Boże człowiek płaci tyle kasy, a oni w dupie Cie mają myślałam, że ucieszy się coś powie miłego, a tu przepraszam muszę już kończyć bo mam pacjentów, a ja ku..... nie pacjent przepraszam Za brzydkie słowa ale się tak wkurzyłam
nie dziwie Ci sie.:no2:

reklama
Też jestem psiara mój pies jest traktowany jak dziecko normalnie hehe mąż już krzyczy na mnie jak ja traktuje tego psa śpi nawet z nami hehehe ale w dzieciństwie miałam pełno kotów ja kocham wszytkie zwierzęta :-) ale kotek ma śliczna obroże
Jakiego masz pieska? Ja tez moja suczke traktuje jak dziecko [emoji4] maz z poczatku tez na mnie krzyczal teraz juz sam ja jak dziecko traktuje i tez Spi z nami w lozku [emoji2]
1491411402-aaaaaa.jpeg

Do góry