reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I tak ma byc. Usmiechamy sie.
Jak chcesz to jeszcze jakiegos zonkila pstrykne i tez ci wysle (od wczoraj kwitna).

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz nawt dwa i kotela w gratisie.
1491410659-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
zastanawiałam się pomiędzy Invimed a Invicta we wrocławiu ale wybrałam ten 2 :)
Ja trafiłam do Invimedu i tak zostało jak pojechałam rok temu na pierwszą wizytę byłam pewna, że invitro mnie nie dotyczy dopiero jak dostaliśmy wyniki badań wiedziałam, że jednak tu już zostajemy i tak zostało :-) im mniejsza klinika tym lepiej większy kontakt ma pacjent z lekarzem nie jesteś jak na taśmie produkcyjnej

Zlecialo zlecialo ale sie ciesze [emoji4] a Ty jak sie czyjesz? Bedzie dobrze nie denerwuj sie bo kropki tego nie lubia[emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Stresuje się już mniej cieszę się, że zostaje w domu i mogę o nas zadbać plamienia narazie już nie ma ale boję się chodzić do kibelka, że znowu.cos będzie. Pójdę jescze jutro na betę i zobaczymy, cxy rośnie wczoraj było 90,2 dzisiaj 217 oby jutro też było więcej i pozostaje mi tylko leżeć leżeć i leżeć :-)

Stresuje się już mniej cieszę się, że zostaje w domu i mogę o nas zadbać plamienia narazie już nie ma ale boję się chodzić do kibelka, że znowu.cos będzie. Pójdę jescze jutro na betę i zobaczymy, cxy rośnie wczoraj było 90,2 dzisiaj 217 oby jutro też było więcej i pozostaje mi tylko leżeć leżeć i leżeć :-)
Lezec lezec i dbac o blizniaki [emoji4] [emoji4] [emoji110] [emoji110]

Sliczny kotek [emoji4] a ja jestem psiara [emoji3] [emoji6]

Też jestem psiara mój pies jest traktowany jak dziecko normalnie hehe mąż już krzyczy na mnie jak ja traktuje tego psa śpi nawet z nami hehehe ale w dzieciństwie miałam pełno kotów ja kocham wszytkie zwierzęta :-) ale kotek ma śliczna obroże

3x1 a brałam 2x1 no straszna różnica, Boże człowiek płaci tyle kasy, a oni w dupie Cie mają myślałam, że ucieszy się coś powie miłego, a tu przepraszam muszę już kończyć bo mam pacjentów, a ja ku..... nie pacjent przepraszam Za brzydkie słowa ale się tak wkurzyłam
nie dziwie Ci sie.:no2:

reklama
Też jestem psiara mój pies jest traktowany jak dziecko normalnie hehe mąż już krzyczy na mnie jak ja traktuje tego psa śpi nawet z nami hehehe ale w dzieciństwie miałam pełno kotów ja kocham wszytkie zwierzęta :-) ale kotek ma śliczna obroże
Jakiego masz pieska? Ja tez moja suczke traktuje jak dziecko [emoji4] maz z poczatku tez na mnie krzyczal teraz juz sam ja jak dziecko traktuje i tez Spi z nami w lozku [emoji2]
1491411402-aaaaaa.jpeg

Do góry