Julita1234
Fanka BB :)
Ja też za 145 ze strzykawkamu i iglamiZa 140 to dobra cena , a w jakiej aptece kupujesz za tyle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też za 145 ze strzykawkamu i iglamiZa 140 to dobra cena , a w jakiej aptece kupujesz za tyle?
Apteka hurtownia Galen w ŁodziZa 140 to dobra cena , a w jakiej aptece kupujesz za tyle?
A w jakiej aptece?Ja też za 145 ze strzykawkamu i iglami
Mocne masz to plamienie? Boze Roksi musi być dobrze.. wierzę że Twoje bliźniaki dają radęJest coraz gorzej
Jedz do domu ,przy plamieniach trzeba lezeć.!Jest coraz gorzej
wg mnie tyle juz przeszlysmy ze nie ma nic oblesnego dla nas. Ale napewno powinnas isc do swojego learza i odpoczywac w domuNie ma szefa będzie po 13 dopiero będę mogła się zwolnić, czy mogę wysłać zdjęcia tej wydzieliny na papierze wiem, że to oblesne ale znacie się na tym i powiecie mi, czy to źle wygląda, Boże naprawdę zaczynam się bać