reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej, dziewczyny podczytuje Was od pewnego czasu i postanowiłam dołączyć, w kupie raźniej... Gratuluję tym którym się udało, za resztę trzymam kciuki... Ja jadę dziś potwierdzić porażkę:-( pierwsza próba niestety fiasko:-( mrozaczkow brak, trzeba zacząć od początku tylko skąd brać siłę?!
Witaj. Bedziemy trzymac kciuki za nastepne podejscie!!! Super ze jestes z nami!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie czytałam waszych wpisów od wczoraj a tu tyle zaległości :-) trzymam bardzo mocno kciuki za was wszystkie dziewczyny :-)
Mimo że was nie znam to bardzo przezywam wasze problemy :frown:
Czy któraś z was leczy sie w Gamecie w Rzgowie kolo Łodzi ?

Dzieczyny prosze o pomoc jakie bralyscie leki przy symulacji do in vitro? jak sie po nich czulyscie? Ja po diphedreline 3.75 mam straszne mdlosci:( czy to normalne przy lekach wstrzymujacych przysadke mozgowa? Bardzo dziekuje za inf.
Ja bralam co innego (moge slrawdzic w domu) i rozmawialam z wielkim uchem kilka dni pod rzad.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam wskazania, do podejście do ivf z kd, chciałabym o tym pogadać i zapytać o kilka rzeczy. Stresuję się, czy mogłabym prosić Was o wsparcie i odpowiedz na kilka pytań.

Do góry