Dzięki Skarbie Kochany :*A masz relanium? Nie byłabyś spięta, rozluznisz się dla maluszka i prześpisz noc, przytulam mocno[emoji56]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymajcie proszę kciuki mimo wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Skarbie Kochany :*A masz relanium? Nie byłabyś spięta, rozluznisz się dla maluszka i prześpisz noc, przytulam mocno[emoji56]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Podpinam się pod pytanie?Pixie jak dlugo plamilas.?w ktorym tygodniu okazalo sie ze juz po wszystkim?
Będzie dobrze ,połóż się do łóżka spróbuj zasnąć rozluźnienie dobrze zrobi kropkowi trzymam kciuki za was :-*Dzięki :*
Rozmawiałam przed chwila z panią doktor- jutro rano beta która prawdę powie... na razie mam brać co brałam i się nie stresować póki nie jest jeszcze przesądzone...ale weź tu się nie stresuj ;( to będzie ciężka noc
A to ja liczyłam od okresu. Czyli moje Kropki już o dzień starsze niż sądziłam [emoji7]Po in vitro to doliczasz do czasu od punkcji rowno 2 tygodnie.
Trzymam Kochana!Dzięki Skarbie Kochany :*
Trzymajcie proszę kciuki mimo wszystko
Po in vitro to doliczasz do czasu od punkcji rowno 2 tygodnie.
oj ,mnie tez plecy dzis bola bardzoooo!!!! od rana.nie moge sobie znalezc dobrej pozycji....a niech boli oby tylko z maluszkami wszystko bylo w porzadkuHej już nie i na wszelki wypadek nie zbliżam się za bardzo. Miałam już ospę, ale lepiej chuchac na zimne[emoji12] A mnie tak bolą plecy, ze tylko siedzenie z oparciem lub leżenie wchodzi w grę
wiem.znam ten ból.ja caly czas w nerwach chociaz staram sie nie panikowac ale te plamienia nie ustepuja i to jest najgorsze.w niedziele sie dowiem wszystkiegoDzięki :*
Rozmawiałam przed chwila z panią doktor- jutro rano beta która prawdę powie... na razie mam brać co brałam i się nie stresować póki nie jest jeszcze przesądzone...ale weź tu się nie stresuj ;( to będzie ciężka noc
Cześć dziewczyny obecnie jestem na forum o inseminacji(w sobotę miałam drugą) ale zaczynam myśleć o in vitro.Mam pytanko: Kiedy zgłosić się do lekarza w sprawie in vitro-w 1dc?Czy przed miesiączka?Czy przy niepłodności idiopatycznej miałyście jakieś konkretne in vitro,czy zwykłe?Jak wygląda czas od wizyty do transferu-jakie są krokiPozdrawiam Ps.Ale u Was wesoło...tyle ciąż -u nas na forum nastały zle dni