reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Naprawdę piękna beta :-)jeden...4 dniowy...
Roksii89
Masz może zdjęcie maluszka z usg?dziewczyny ja po wizycie w 7t2d i kropek sie w krewetke przemieniljest cudnie duzoglowy i wszystko jest superpozdrawiam was bardzo!
Sol
Trzymaj się Tusiaczzku. Na pewno hormony nie pomagają. Emocje i oczekiwanie non stop. Stres i huśtawki.Wiecie same jak to jest ciężko nie raz, nawet się dziś poryczałam, chwila załamania trzecie podejście, lekarze twierdzą jest pani super przygotowana a tu lęk i obawa...Co jeśli się nie uda co jeszcze mam zrobić, a potem znowu przychodzi spokój że wszystko będzie ok bo przecież musi być dobrze...
Ta huśtawka nastrojów mnie kiedyś zabiję
Wszystkie to przerabiamy. To jest bardzo trudna walka. Oby najcięższa w naszym życiu. Żeby już wszystko było dalej z górki.
Ściskam mocno. X
Sol
Jeszcze tylko jutro i środa. U Ciebie po tych testach to już tylko potwierdzenie. Trzymaj się mocno.Ja w środę na betę strasznie się stresuje :/
Czekamy na super wieści.
Roksii89
Cudowne zdjęcie i taka dobra wiadomość na koniec dnia :-) jeszcze raz gratuluję
super wiadomosc!!!!oby i u mnie na usg pokazalo ze wszystko jest ok.dziewczyny ja po wizycie w 7t2d i kropek sie w krewetke przemieniljest cudnie duzoglowy i wszystko jest superpozdrawiam was bardzo!
reklama
G
gość 5
Gość
Dziewczyny Wy jak bralyście zwolnienia to z klinik? Czy od Waszych lekarzy pierwszego kontaktu? Tak sie zastanawiam na przyszłość bo juz widzę miny w kadrach jak przyniosę zwolnienie z kliniki leczenia niepłodności...Tym bardziej, ze nie dziele sie tym z nikim...
Podziel się: