Magda dopisz mnie prosze,nie udalo mi sie z kalendarzem. Ja mam 8 go usg po stymulacji.dzikekujeVinszka, podaj mi termin wizyty i sciągnij sobie Arkusze Google - excel śmiga cud miód malina na komórce a tą apką
Edit, Dopiero teraz doczytałam, że wizytę masz dziś. Dopisałam Cię, edytuję też dodany dziś kalendarz.
Niesamowicie dużo dziś wizyt / transferów - czekamy na wieści!!!!
reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Nieźle mnie doktorek umeczyl tym wziernikiem, zanim cewnik założył, czuję dyskomfort i do tego jak aplikowalam luteine wszystko w środku nabrzmiałe i troszkę śluzu jasno- różowego.. chyba to nic złego..
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie!!!!!gratuluje Oska!Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
gosia321
Na lepsze ukrwienie i problemy z ukladem krzepniecia czyli wszelkie mutacje mthfr v- leiden zespol antyfosfolipidowy. Profilaktycznie przeciwzakrzepowoTeż się tego obawiałam bo mój lekarz powsciagliwy byl jeśli chodzi o leki po iui, i chyba dlatego teraz z grubej rury dla pewności, nadal zastanawiam się czemu służy fraxiparine, czytałam że na zaburzenia immunoligiczne i coś podobnego ...ktoś ma większą wiedzę?
gosia321
Przyzwyczajaj sie to norma w ciazyKurde mnie martwi mój śluz leci ze mnie sama woda bezbarwna nie zostawia białych śladów na majtkach teraz tak miałam normalnie tyle polecialo jak bym sikała mam nadzieję, że tak ma być jutro jak będę pisać esa z wynikami progesteronu do doktor to napisze też o tym bo martwi mnie to
gosia321
Super super gratulacje kochana ale szczescie podwujne :* ❤❤Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
gosia321
W zyciuCzy mogę pić herbatkę sensem, mam takie zaparcia od transferu,że już nie daje rady albo macie jakieś inne sposoby?
Kup sobie czopki glicerynowe
Albo zapytaj w aptece farmaceuty jest jakis preparat w proszku dla kobiet w ciazy nie pamietam jak sie nazyw husan kiedys polecala
pkati
Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Wooooww super gratulacje [emoji85]
Wspaniałe wiesci
Przypomnij jeszcze jakie zarodki mialas podane ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gosia321
To ja bylabym chetna na ovitreleDziewczyny ja mam do oddania za darmo orgalutran,ovitrelle i brevacid jak by był ktos zainteresowany to piszcie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: