reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieźle mnie doktorek umeczyl tym wziernikiem, zanim cewnik założył, czuję dyskomfort i do tego jak aplikowalam luteine wszystko w środku nabrzmiałe i troszkę śluzu jasno- różowego.. chyba to nic złego..

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak miałam na początku, napuchnieta i drażliwe tam byłam. Teraz już lepiej jest.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Nieźle mnie doktorek umeczyl tym wziernikiem, zanim cewnik założył, czuję dyskomfort i do tego jak aplikowalam luteine wszystko w środku nabrzmiałe i troszkę śluzu jasno- różowego.. chyba to nic złego..

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej. Na pewno Cię troszkę podraznil. Nie denerwuj się.
Ile bierzesz luteiny w ciągu doby?
Ja już dziś gadałam do mojego kropka żeby został zdrowiusienki i mnie nie opuszczał na 9 miesięcy. Może to pomoże.
Pytałam męża jakie ma przeczucia a on ze 50/50 więc zobaczymy :)
Dobrze że Was mam bo Wy takie pozytywne jesteście babeczki

Ostatnia edycja:
Kochane, chciałabym się pochwalić dobrymi wiadomościami. Dzisiaj po prawie dwóch miesiącach walki wygrałam z krwiakiem. Zdiagnozowany w 7tyg. Teraz kończę 15. Od początku ciąży plamilam i budziłam co kilka dni. Potem duże krwawienie i dwa mniejsze. Wystarczyło polegiwanie i oszczedzajacy tryb życia. Trzymam za Was wszystkie kciuki :) :*
A jaki utrzymywał Ci się poziom progesteronu z tym krwiakiem ? I czy oprócz na podtrzymanie , bralaś jakieś dodatkowe leki na to?

reklama
Do góry