20 dpt 14000Kochane napiszcie mi jakie miałyscie bety w 20 i 23 dpt jeśli któraś robiła?
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich :*
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Mialas podany 1 czy 2 zarodki ?20 dpt 14000
Beta super
Agamisi
Aktywna w BB
Błonnik jest bezpiecznym naturalnym sposobem. Owoce np jabłka.Czy mogę pić herbatkę sensem, mam takie zaparcia od transferu,że już nie daje rady albo macie jakieś inne sposoby?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Agamisi
Aktywna w BB
Ja też tak miałam na początku, napuchnieta i drażliwe tam byłam. Teraz już lepiej jest.Nieźle mnie doktorek umeczyl tym wziernikiem, zanim cewnik założył, czuję dyskomfort i do tego jak aplikowalam luteine wszystko w środku nabrzmiałe i troszkę śluzu jasno- różowego.. chyba to nic złego..
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciukiTak jutro gdzieś o 18 będą
Sol
Ojej. Na pewno Cię troszkę podraznil. Nie denerwuj się.Nieźle mnie doktorek umeczyl tym wziernikiem, zanim cewnik założył, czuję dyskomfort i do tego jak aplikowalam luteine wszystko w środku nabrzmiałe i troszkę śluzu jasno- różowego.. chyba to nic złego..
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ile bierzesz luteiny w ciągu doby?
Ja już dziś gadałam do mojego kropka żeby został zdrowiusienki i mnie nie opuszczał na 9 miesięcy. Może to pomoże.
Pytałam męża jakie ma przeczucia a on ze 50/50 więc zobaczymy
Dobrze że Was mam bo Wy takie pozytywne jesteście babeczki
Ostatnia edycja:
Ilona 88
Wow... gratulacjeDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Super !!! Gratulacje!!! Podwójne szczęście [emoji7]Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Ilona 88
A jaki utrzymywał Ci się poziom progesteronu z tym krwiakiem ? I czy oprócz na podtrzymanie , bralaś jakieś dodatkowe leki na to?Kochane, chciałabym się pochwalić dobrymi wiadomościami. Dzisiaj po prawie dwóch miesiącach walki wygrałam z krwiakiem. Zdiagnozowany w 7tyg. Teraz kończę 15. Od początku ciąży plamilam i budziłam co kilka dni. Potem duże krwawienie i dwa mniejsze. Wystarczyło polegiwanie i oszczedzajacy tryb życia. Trzymam za Was wszystkie kciuki :*
reklama
jeden...4 dniowy...Mialas podany 1 czy 2 zarodki ?
Beta super
Podziel się: