Justyna3007
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Teraz mamusia trzymaj je przez 9 miesięcy :-*Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Ojjjj kochana chyba będą bliźniaki piękna beta gratulacje mamusiuDasz radę:*
Ja dziś do samego wejścia do gabinetu nie znałam wyniku...w ostatniej chwili dostałam...i boom 10 dpt beta 412,08
Ojjjj kochana chyba będą bliźniaki piękna beta gratulacje mamusiu
Trzymam kciuki niech beta rosnie i rosnie [emoji4] tobie i maluszkowi teraz przyda sie spokój wiec i tego wam życzę.Ja też po transferze Była trudność z założeniem cewnika bo macica w tylozgieciu,nie obyło się bez stresu, ale w rezultacie na dnie umieszczono maluszka trochę się zestresowalam że tak się ze mną mocowali... Ale mam nadzieję że finał będzie pozytywny
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Super ogromne gratulacjeDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Kochana z jednego mogą się zrobić dwa :-)Myślisz?
Raczej nie...ja miałam podany tylko jeden zarodek
rozumiem Cie bardzo dobrze.to bardzo trudny czas dla kazdej z nas.nastroje zmieniaja sie z dnia na dzien i nic nie poradzisz.tak juz jest i juz....ciezko bedzie ale wszystkie damy rade bo nie mamy wyjsciaWiecie same jak to jest ciężko nie raz, nawet się dziś poryczałam, chwila załamania trzecie podejście, lekarze twierdzą jest pani super przygotowana a tu lęk i obawa...Co jeśli się nie uda co jeszcze mam zrobić, a potem znowu przychodzi spokój że wszystko będzie ok bo przecież musi być dobrze...
Ta huśtawka nastrojów mnie kiedyś zabiję
Ja koper włoski uznaje - bezpieczny i skutecznyCzy mogę pić herbatkę sensem, mam takie zaparcia od transferu,że już nie daje rady albo macie jakieś inne sposoby?