reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Pewnie twardziel jakich mało, zostanie z mamusia na 9 miesięcy, powodzenia jutro :-*Już jutro wielki dzień- transfer - czekałam na niego 4 tygodnie od punkcji, już miałam jakiś dziwny sen, włącza się podświadome myślenie.Nastawiona jestem bardzo pozytywnie, skoro mój mrozaczek wytrzyma do 7 doby to będzie twardziel, przetrzyma resztę i zostanie z mamą na zawsze
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Zostanie [emoji110] Trzymam mocno kciuki [emoji4] [emoji110]Już jutro wielki dzień- transfer - czekałam na niego 4 tygodnie od punkcji, już miałam jakiś dziwny sen, włącza się podświadome myślenie.Nastawiona jestem bardzo pozytywnie, skoro mój mrozaczek wytrzyma do 7 doby to będzie twardziel, przetrzyma resztę i zostanie z mamą na zawsze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Dziewczyny i bylyscie dzis na seminarium w fertimedice? Jak wrazenia Wasze?
Czesc. Czytam Wasze forum od kilkunastu dni i postanowiłam się odezwać. Zostanę tu na jakiś czas. Ja byłam dziś na tym seminarium. Mam pozytywne wrażenia,nie jest to wielka klinika w której jest mnóstwo pacjentów,wydaje się więc,że każda pacjentka będzie lepiej kojarzona,będzie miała lepszy kontakt z lekarzem,itp. Poza tym niektórzy lekarze pracują też w szpitalu (a to może być pomocne w przypadku problemów np.z hiperstymulacja lub potem przy prowadzeniu ciąży i porodzie).
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny :*Jutro transferujemy razem mój kropek też został zamrożony w 6 dobie, także będziemy wyczekiwać i testować razem, jakiś plan? Kiedy pierwsze testowanie?
M@gda
Moderatorka
Witaj,Czesc. Czytam Wasze forum od kilkunastu dni i postanowiłam się odezwać. Zostanę tu na jakiś czas. Ja byłam dziś na tym seminarium. Mam pozytywne wrażenia,nie jest to wielka klinika w której jest mnóstwo pacjentów,wydaje się więc,że każda pacjentka będzie lepiej kojarzona,będzie miała lepszy kontakt z lekarzem,itp. Poza tym niektórzy lekarze pracują też w szpitalu (a to może być pomocne w przypadku problemów np.z hiperstymulacja lub potem przy prowadzeniu ciąży i porodzie).
Każdy mile widziany a w kupie raźniej. Na jakim etapie jesteś?
Cześć witamy CieCzesc. Czytam Wasze forum od kilkunastu dni i postanowiłam się odezwać. Zostanę tu na jakiś czas. Ja byłam dziś na tym seminarium. Mam pozytywne wrażenia,nie jest to wielka klinika w której jest mnóstwo pacjentów,wydaje się więc,że każda pacjentka będzie lepiej kojarzona,będzie miała lepszy kontakt z lekarzem,itp. Poza tym niektórzy lekarze pracują też w szpitalu (a to może być pomocne w przypadku problemów np.z hiperstymulacja lub potem przy prowadzeniu ciąży i porodzie).
potwierdzam, ja bylam tez na seminarium ale i lecze sie tam. to jest klinika kamerana, lekarz Cie kojarzy niesa nastawieni na kase. nie namawiaja na ivf tylko faktycznie najpierw iui itd. ja mam duze nadzieje z nimi zwiazane jest tam duza empatia aha i zdecydowalam sie na akupunkture przed ivf. rozumiem ze Ty startujesz unich do ivf? masz juz lekarza wybranego? na jakim jestes etapie?Czesc. Czytam Wasze forum od kilkunastu dni i postanowiłam się odezwać. Zostanę tu na jakiś czas. Ja byłam dziś na tym seminarium. Mam pozytywne wrażenia,nie jest to wielka klinika w której jest mnóstwo pacjentów,wydaje się więc,że każda pacjentka będzie lepiej kojarzona,będzie miała lepszy kontakt z lekarzem,itp. Poza tym niektórzy lekarze pracują też w szpitalu (a to może być pomocne w przypadku problemów np.z hiperstymulacja lub potem przy prowadzeniu ciąży i porodzie).
Oczekiwanie2017
Witaj,
Każdy mile widziany a w kupie raźniej. Na jakim etapie jesteś?
Ja będę podchodzila do IVF, ale dopiero pod koniec maja zaczynam stymulację.
reklama
Oczekiwanie2017
Tak,startuje do IVF. Mam wybranego lekarza,dr Iwonę Sz. Na koniec maja planuje zacząć symulację. A Ty u kogo się leczysz? Nad akupunktura jeszcze nie myślałam,ale na warsztaty "Wyluzowanie na żądanie" się zapisałampotwierdzam, ja bylam tez na seminarium ale i lecze sie tam. to jest klinika kamerana, lekarz Cie kojarzy niesa nastawieni na kase. nie namawiaja na ivf tylko faktycznie najpierw iui itd. ja mam duze nadzieje z nimi zwiazane jest tam duza empatia aha i zdecydowalam sie na akupunkture przed ivf. rozumiem ze Ty startujesz unich do ivf? masz juz lekarza wybranego? na jakim jestes etapie?
Podziel się: