reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

o nie wiedzialamzeorganizuja teraz te warsztaty. sprawdze na kiedy itez się zapiszę. ja chodzę do Goncikowskiej a moj maz był u androloga Dzidowskiego czy jakos tak unich i zadowolony bardzo. personel maja super.

reklama
Hej Dziewczyny chyba cos mi wychodzi...
1491113264-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie nieśmiało, ale gratuluje[emoji7] a czy ta kreseczka pojawiła się od razu?

Bry w to słoneczne południe :-)

Mam pytanko. Czy zdarzyło się Wam aby lekarz kazał dalej brać leki pomimo że w 99% wszystko wskazuje na ciąże biochemiczna? 6dpt beta 16.34 a 10dpt 32 , po podaniu dwoch blastek. Wiadomo ze lipa a mi kazali dalej leki brac jeszcze zwiekszyli dawki bo ponoc w klinice po pozytywnej becie tak sie praktykuje. Dopiero jak stanie w miejscu albo zacznie spadac mozna bedzie odstawic. Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.

Hejka Dziewczyny:blink:
Już 5dpt nie wiem czy się martwić czy cieszyć, a może podejść do tego co ma być to będzie...:huh:
Otóż u mnie całkowity brak jakichkolwiek objawów, brzuch nie boli, plecy nie bolą, plamień nie ma, jedynie co ale to już od 2miesięcy pobolewają mnie piersi ale to po estrofemie więc to żaden objaw.
Nie wiem czy to dobrze czy źle - ale czekam cierpliwie do bety...⏳⏳⏳

Hejka Dziewczyny:blink:
Już 5dpt nie wiem czy się martwić czy cieszyć, a może podejść do tego co ma być to będzie...:huh:
Otóż u mnie całkowity brak jakichkolwiek objawów, brzuch nie boli, plecy nie bolą, plamień nie ma, jedynie co ale to już od 2miesięcy pobolewają mnie piersi ale to po estrofemie więc to żaden objaw.
Nie wiem czy to dobrze czy źle - ale czekam cierpliwie do bety...⏳⏳⏳
Brak objawow, to tez bardzo czesty objaw ciazy. Ja w ten piatek mialam 18dpt i wrazenie zera objawow. Poszlam ponownie na bete, zeby nie fiksowac. Beta widac, ze ladnie rosnie. A mi od razu objawy wrocily ;) Takze część tych objawow to w glowie... ;) 5dpt to bardzo wczesnie zeby cos czuc, dopiero cos zaczyna sie rozgrywac. A kiedy betujesz?

reklama
Do góry