reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Jutro transferujemy razem mój kropek też został zamrożony w 6 dobie, także będziemy wyczekiwać i testować razem, jakiś plan? Kiedy pierwsze testowanie?Wyjściem jest jeszcze zajście w kolejną ciążę. Na tej zasadzie można przedłużać właściwie w nieskończoność.
Dziękuję bardzo. No właśnie mi na takie wyglądały.
Nie wiem jak sobie z nim poradzę bo będę sama a przez cała stymulacje mi mąż robił.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Już jutro wielki dzień- transfer - czekałam na niego 4 tygodnie od punkcji, już miałam jakiś dziwny sen, włącza się podświadome myślenie.Nastawiona jestem bardzo pozytywnie, skoro mój mrozaczek wytrzyma do 7 doby to będzie twardziel, przetrzyma resztę i zostanie z mamą na zawsze
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Będę trzymać kciuki!! Niech brzuchy nam pęcznieją jak kwiaty na wiosnę.
Evelin83
10 kwietnia betowanieTak jak w przypadku Ilony - podaj mi swoje terminy i spróbuj proszę jeszcze ze 2 razy samodzielnie.
Jeśli nie dasz rady wstawić nowych wierszy pomiędzy, może spróbuj dodać swój termin na końcu.
Ale serio popróbuj, mnie też się udało za 2gim razem dopiero.
Justyna3007
Będę trzymać kciuki!! Niech brzuchy nam pęcznieją jak kwiaty na wiosnę.
Ja również trzymam mocno kciuki
gosia321
Bez sciagniecia aplikacji google w telefonie nic nie mozna wpisac. Wiec kochane 2 min sciagania i wszystko dziala
anetka303
No jakiś cień się jawi na horyzoncie
[emoji127] 28.10.2017
gosia321
Bladzioch ale jest gratuluje
M@gda
Moderatorka
Bez sciagniecia aplikacji google w telefonie nic nie mozna wpisac. Wiec kochane 2 min sciagania i wszystko dziala
Widziałam Gosia jak działałaś - nawet sprawdziłam czy się wszystko zapisało- zapisało sie .
Mozesz wrzucić link do apki dla wszystkich?
reklama
gosia321
Zaraz poszukam ake jak nie znajde to powinien sie kazdej na dole pojawic komunikat skorzystaj z aplikacji googleWidziałam Gosia jak działałaś - nawet sprawdziłam czy się wszystko zapisało- zapisało sie .
Mozesz wrzucić link do apki dla wszystkich?
Podziel się: