reklama
M@gda
Moderatorka
Nie moge tego udostepnic
Aplikacja jest ze sklepu pley ktory kazdy posiada w swoim tel. Tam trzeba znalesc apke arkusze google i zainstalowac
No i gites, zaraz sama przetestuje (u mnie nie trzeb była tej apki) i dodam opis jak to zrobić do posta z kalendarzem.
beta potwierdzi !!!!gratuluje!Bete mam we wtorek takze czekamy[emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny wszystko pięknie śmiga!!!No i gites, zaraz sama przetestuje (u mnie nie trzeb była tej apki) i dodam opis jak to zrobić do posta z kalendarzem.
Przetestujcie
Sklep Play -> wyszukajcie arkusze google -> zainstalujcie -> po zainstalowaniu otwórzcie
Edycja łatwa jak na kompie.
Dzięki Gosia za podpowiedź!!!
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
M@gda - tak patrzę na kalendarz który wystawiłaś i gdzieś wcieło moją betę a byłyśmy zaraz jedna pod drugą...Też mam na 11.04. hmm ciekawe ale już dodałam na dole bo nie umiem między wierszami, byłam słaba z informatyki...
M@gda
Moderatorka
M@gda - tak patrzę na kalendarz który wystawiłaś i gdzieś wcieło moją betę a byłyśmy zaraz jedna pod drugą...Też mam na 11.04. hmm ciekawe ale już dodałam na dole bo nie umiem między wierszami, byłam słaba z informatyki...
W porządku, jeśli nie uda się następnym razem, rano zawsze mogę posortować po dacie. Już przesunęłam.
Dziewczyny, mogą się zdarzać jeszcze tego typu wpadki, zanim wszystkie się nie nauczymy jak to robić (ja szczególnie), ale proszę o cierpliwość i wyrozumiałość Będzie lepiej.
gosia321
Smiga jak ta lalaDziewczyny wszystko pięknie śmiga!!!
Przetestujcie
Sklep Play -> wyszukajcie arkusze google -> zainstalujcie -> po zainstalowaniu otwórzcie
Edycja łatwa jak na kompie.
Dzięki Gosia za podpowiedź!!!
gosia321
Z apka to juz bardzo prosteW porządku, jeśli nie uda się następnym razem, rano zawsze mogę posortować po dacie. Już przesunęłam.
Dziewczyny, mogą się zdarzać jeszcze tego typu wpadki, zanim wszystkie się nie nauczymy jak to robić (ja szczególnie), ale proszę o cierpliwość i wyrozumiałość Będzie lepiej.
reklama
gosia321
Podziel się: