reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro transferujemy razem;) mój kropek też został zamrożony w 6 dobie, także będziemy wyczekiwać i testować razem, jakiś plan? Kiedy pierwsze testowanie?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. No w końcu nadszedł ten dzień. O której masz transfer?
Co do testu to Ty pewnie będziesz pierwsza bo ja muszę czekać na sikacza. Masz już jakieś plany?

Hejka Dziewczyny:blink:
Już 5dpt nie wiem czy się martwić czy cieszyć, a może podejść do tego co ma być to będzie...:huh:
Otóż u mnie całkowity brak jakichkolwiek objawów, brzuch nie boli, plecy nie bolą, plamień nie ma, jedynie co ale to już od 2miesięcy pobolewają mnie piersi ale to po estrofemie więc to żaden objaw.
Nie wiem czy to dobrze czy źle - ale czekam cierpliwie do bety...⏳⏳⏳
Brak objawów to bardzo często objaw ciazy, więc spokojnie ja też już siedzę jak na szpilkach

reklama
Hejka Dziewczyny:blink:
Już 5dpt nie wiem czy się martwić czy cieszyć, a może podejść do tego co ma być to będzie...:huh:
Otóż u mnie całkowity brak jakichkolwiek objawów, brzuch nie boli, plecy nie bolą, plamień nie ma, jedynie co ale to już od 2miesięcy pobolewają mnie piersi ale to po estrofemie więc to żaden objaw.
Nie wiem czy to dobrze czy źle - ale czekam cierpliwie do bety...⏳⏳⏳
Tusiaczku nie fisiuj. Myśl pozytywnie. Na tym etapie to każdy objaw i nie objaw może świadczyć o zaciazeniu lub nie. Poczekaj do bety Kochana. Będzie dobrze trzeba mocno wierzyć. Jak dzidzia jest to nie wolno jej denerwować :)
xxx

Do góry