pkati
Fanka BB :)
Na razie nieśmiało, ale gratuluje[emoji7] a czy ta kreseczka pojawiła się od razu?
Tak jakos 3 - 4 min a w teście do 5 min
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie nieśmiało, ale gratuluje[emoji7] a czy ta kreseczka pojawiła się od razu?
Super, gratuluję !!!Dziewczyny wczoraj 8dpt i jest nieśmiała...
Hej. No w końcu nadszedł ten dzień. O której masz transfer?Jutro transferujemy razem mój kropek też został zamrożony w 6 dobie, także będziemy wyczekiwać i testować razem, jakiś plan? Kiedy pierwsze testowanie?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No to super. Teraz szybciutko na betę. Ale to już chyba tylko formalność [emoji8]
Brak objawów to bardzo często objaw ciazy, więc spokojnie ja też już siedzę jak na szpilkachHejka Dziewczyny
Już 5dpt nie wiem czy się martwić czy cieszyć, a może podejść do tego co ma być to będzie...
Otóż u mnie całkowity brak jakichkolwiek objawów, brzuch nie boli, plecy nie bolą, plamień nie ma, jedynie co ale to już od 2miesięcy pobolewają mnie piersi ale to po estrofemie więc to żaden objaw.
Nie wiem czy to dobrze czy źle - ale czekam cierpliwie do bety...
Jest jest super gratulacje mamuśkaDziewczyny wczoraj 8dpt i jest nieśmiała...
Ta wiosna zaczyna się cudownie. Gratulacje [emoji7]Dziewczyny wczoraj 8dpt i jest nieśmiała...
Dzięki wielkie panik. Emocje już rosną a tutaj jeszcze 24 godz!Trzymam za Was kciuki Dziewczyny :*
Tusiaczku nie fisiuj. Myśl pozytywnie. Na tym etapie to każdy objaw i nie objaw może świadczyć o zaciazeniu lub nie. Poczekaj do bety Kochana. Będzie dobrze trzeba mocno wierzyć. Jak dzidzia jest to nie wolno jej denerwowaćHejka Dziewczyny
Już 5dpt nie wiem czy się martwić czy cieszyć, a może podejść do tego co ma być to będzie...
Otóż u mnie całkowity brak jakichkolwiek objawów, brzuch nie boli, plecy nie bolą, plamień nie ma, jedynie co ale to już od 2miesięcy pobolewają mnie piersi ale to po estrofemie więc to żaden objaw.
Nie wiem czy to dobrze czy źle - ale czekam cierpliwie do bety...