reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ewelina ja mam wlasnie luteine dopoch. i pod jezyk, encorton tak jak ty progynowe i na wlasna reke biore acard

lolitka dziekuje za odpowiedz wlasnie szukalam na necie ale nic tam nie pisalo zeby progesteron zaszkodzil

palu - pytalas o bicie serca. 139 to idealnie. wazne zeby bylo min 120 bo wtedy to troche slabiutko....moj synek ma ok 130 zwykle
taka mala poprawka jednemu bije 129, a drugiemu 133. Oby bylo wszystko ok:)

mi mi tez jestem na cyklu bezowu i zastanawiam sie kiedy odstawie te prochy:))
Magdusia 31 zalacz jakas fotke w 3d z checia bym zobaczyla jak to wyglada:)) tez mam na 3d ochote tylko nie wiem kiedy sobie zrobic. Najchetniej to tez za miesiac jak Ty w 11tyg i jeszcze jedno pozniej ale zastanawiam sie czy takie czeste usg nie sa szkodliwe..

palu bedziesz na nast.wizycie , to zapytasz o 3D, bo ja sie wogóle dziś nie spodziewałam tego,a tu niespodzianka.
Postaram sie jutro przesłac to usg:-)A co do luteiny, to niewiem jak to jest na cyklu bezowulacyjnym, ale ja na tym etapie mam zmniejszona do 3 na dzień,a progesteron mam 112(do dziś bralam 4lutki)wg.norm mojego laborat.w 1 trymestrze maja norme do 147.Mysle, że Wam też stopniowo bedą zmniejszać jak progesteron bedzie na dobrym poziomie sie utrzymywał.
Ewelina tak ja jeszcze miałam przeciwzakrzepowe fraxiparine i estrofem.

mi mi , trzymam kciuki za pomyslne zagniezdzenie :-)

Minie2011, to juz za chwileczke juz za momencik zaczynasz kolejny etap :-). Zycze powodzenia :-)

Zycze wszystkim milego week endu :tak:

kochana czemu u ciebie nastapil brak transferu:(
?
widze ze macie pofobny problem jak ja z mezem:/dlatego robimy ICSI....
trzymam za was kciuki:)
a nas zaniedlugo czeka wyczekiwanie;)
troche mam stracha bo po ostatnim ICSi nawet to bety nie doczekalam dostalam @ w terminie wiec pewnie bede sie trzasc 9.03....dopiero wtedy odetchne troche...

reklama
Do góry