Ja testuje dopiero w środę ale bardzo mocno życzę Ci pięknej betkiU mnie w sumie podobnie.Tyle tylko że ja odczuwam klucia i takie ciagniecia w pachwinach.Piersi też tkliwe i jakby "zasinione".No ale pozostaje nam tylko czekać...
reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Super pomysł z tym kalendarzem brawoNp tak sie podaje link do pliku i każdy powinien miec dostęp:
Link do: Kalendarz kto po in vitro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Napewno bardzo się przydaWitam [emoji4] trzymam kciuki za pozytywna bete [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mala218
Aktywna w BB
Ja testuje dopiero w środę ale bardzo mocno życzę Ci pięknej betki
Dziękuję ja Tobie również.
Choć ja mam obawy pewnie jak każda z nas
Roksii89
Jak się czujesz kochana?To bylo juz tak wczesniej zrobione?
Mega fajne!
Moze mogloby tak zostac, kazdy by sie wpisywal i moze jedna z nas publikowala to rano?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dusia_88
Tak mialam jedną podaną. Zostaly mi 3. No mysle nad dwoma ale moja lekarka przy pierwszym podejsciu odradzala dwa bo ciaza mnoga to dla nich ryzyko... ze moge lezec 9mcy w szpitalu, lub urodzic wczesniej... niewiem...Ok. Dusia miałaś też pierwszą próbę. Możesz przypomnieć mi czy jedną kropeczke miałaś czy dwie?
Jeżeli jedną i się nie udało...... myślisz o dwóch?
Oska ja juz próbowalam naprawde ale moj lekarz gp chyba nie jest fajny bo mowi ze i tak nic nie poradza nawet jak cos bedzie nie tak bo do 12 tyg nawet lekow nie daja na podtrzymanie.ja nawet dzwonilam na emergency i ta sama śpiewka.masakra byc we wczesnej ciazy w UkJa pierwsza ciążę którą stracilam przechodziłam w UK. Gdy zaczęłam krwawic w 8 tyg. maltretowałam moja położna i gp telefonami i dostałam skierowanie na usg w c8agu kilku dni. Może też spróbuj zadzwonić do gp jeśli masz fajnego.
Kurcze czytając wasze posty zaczynam panikowac, bo ja zaraz wracam do UK.
Nauczony jestem kompetentnej opieki, aż strach myśleć o opiece która opisuje cie :/
no nie jest tu za różowo.ten kraj to tragedia jezeli chodzi o wczesna ciaze.maja chore podejscie.ich zdaniem,jezeli cos sie zlego dzieje do 12 tyg.to znaczy ,ze natura tak chciala i ze pozbywa sie chorych zarodkow i nie powinno sie takich ratowac.nie potrafia zrozumiec ,ze nie zawsze zarodek jest problemem. rece opadaja...Kurcze czytając wasze posty zaczynam panikowac, bo ja zaraz wracam do UK.
Nauczony jestem kompetentnej opieki, aż strach myśleć o opiece która opisuje cie :/
Koniczyna82
Emilki, a dlaczego w 7 dniu?Kropka mąż nie ustępuje, muszę liczyć się z jego zdaniem, przeszedł ze mną wszystko od początku do końca... Lekarz powiedział przy nim że zarodki są wysokiej jakości, po odmrozeniu będą transferowane w 7 dniu, przy dwóch jest bardzo duże prawdopodobieństwo mnogiej ciąży... No i się wystraszył...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mala218
Aktywna w BB
Oska ja juz próbowalam naprawde ale moj lekarz gp chyba nie jest fajny bo mowi ze i tak nic nie poradza nawet jak cos bedzie nie tak bo do 12 tyg nawet lekow nie daja na podtrzymanie.ja nawet dzwonilam na emergency i ta sama śpiewka.masakra byc we wczesnej ciazy w Uk
A czy powiedziałaś im że to ciąża z in vitro?O ile to takowa.Bo słyszałam, że jak z in vitro to odrazu kierują do konsultanta do szpitala z powodu wysokiego ryzyka. Może warto byłoby spróbować.
Podziel się: