reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny - dzięki za słowa otuchy. Przynajmniej człowiek może wyrzucić z siebie wszystko i wie, że ktoś go rozumie....

Przy Novum jest takie stowarzyszenie Nasz Bocian... niby taka grupa wsparcia dla par z problemami z plodnoscia.... Ani forum tam nie dziala aktywnie, ani nie widzę tam jakichkolwiek znamion grupy wsparcia... Ale wpisowe i składki zbieraja :crazy:

reklama
Dziewczyny - dzięki za słowa otuchy. Przynajmniej człowiek może wyrzucić z siebie wszystko i wie, że ktoś go rozumie....

Przy Novum jest takie stowarzyszenie Nasz Bocian... niby taka grupa wsparcia dla par z problemami z plodnoscia.... Ani forum tam nie dziala aktywnie, ani nie widzę tam jakichkolwiek znamion grupy wsparcia... Ale wpisowe i składki zbieraja :crazy:
ja 4 lata temu bylam tam na forum a teraz ani niemoge sie zalogowac a ni nic nieiwem czemu.

mistle - dawka leku to jedno, protokol to drugie. mnie tez nie chcialy rosnac pecherze - wlasnie bo zly protokol mialam, a nie dawki lekow. ty powinnas miec nie mild, nie krotki ale dlugi... no ale jak chcesz
co to naszego bociana - ja jestem na ich forum tez i jest to najwieksze i najlepsze forum polskie jesli chodzi o nieplodnosc..... z grupami wsparcia nie mialam doczynienia

Witam Was dziewczyny.
Jestem po dwóch IUI, leczyłam się w katowickiej Provicie, teraz mam zamiar zmienic klinikę na łódzką Gametę i przystąpić do in vitro. Zastanawiam się nad programem "in vitro do skutku 2012" w warszawskiej Invicti.
Czy któraś z Was korzystała z tego programu? Jeżeli uda się za pierwszym razem to z tego co wyczytała całkowity kosz to 6900.

Mam 28 lat, M 34. Mam endometriozę o niezdiagnozowanym poziomie, pracujący jeden jajnik-ale spisuje sie dobrze :) a M ma słabe nasienie

Giza - Witam , ja leczyłam się w Provicie - 2x imsi nieudane i przeniosłam się do Bielska. Nie korzystałam nigdy z programu do skutku , ale myślę że jeżeli uda się zakwalifikować to raczej warto. Zawsze coś zaoszczędzone , bo ja już tyle zapłaciłam , że szkoda gadać a końca jeszcze nie widać.

sham czytałam wszystko-przewiduję że na pewno nie przydzielą nas do pierwszej grupy i dlatego właśnie zastanawiam się czy w ogóle się zgłaszać- z drugiej strony nawet jak nas zaliczą do 3 grupy a uda się za pierwszym razem to i tak zwracają pieniądze.

Giza - A możesz mi w skrócie napisać jak wygląda IUI w Provicie , czy też musiałaś się stymulować.

reklama
A mi właśnie zadzwonili, że tamte 2 zarodeczki się nie podzieliły jednak do stanu blastusia i został tylko 1 biedaczek klasy AA, ale sam:no::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(, ech a jakoś liczyłam, że się im uda!!!!!!!

Do góry