reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny - dzięki za słowa otuchy. Przynajmniej człowiek może wyrzucić z siebie wszystko i wie, że ktoś go rozumie....

Przy Novum jest takie stowarzyszenie Nasz Bocian... niby taka grupa wsparcia dla par z problemami z plodnoscia.... Ani forum tam nie dziala aktywnie, ani nie widzę tam jakichkolwiek znamion grupy wsparcia... Ale wpisowe i składki zbieraja :crazy:

reklama
Dziewczyny - dzięki za słowa otuchy. Przynajmniej człowiek może wyrzucić z siebie wszystko i wie, że ktoś go rozumie....

Przy Novum jest takie stowarzyszenie Nasz Bocian... niby taka grupa wsparcia dla par z problemami z plodnoscia.... Ani forum tam nie dziala aktywnie, ani nie widzę tam jakichkolwiek znamion grupy wsparcia... Ale wpisowe i składki zbieraja :crazy:
ja 4 lata temu bylam tam na forum a teraz ani niemoge sie zalogowac a ni nic nieiwem czemu.

mistle - dawka leku to jedno, protokol to drugie. mnie tez nie chcialy rosnac pecherze - wlasnie bo zly protokol mialam, a nie dawki lekow. ty powinnas miec nie mild, nie krotki ale dlugi... no ale jak chcesz
co to naszego bociana - ja jestem na ich forum tez i jest to najwieksze i najlepsze forum polskie jesli chodzi o nieplodnosc..... z grupami wsparcia nie mialam doczynienia

Witam Was dziewczyny.
Jestem po dwóch IUI, leczyłam się w katowickiej Provicie, teraz mam zamiar zmienic klinikę na łódzką Gametę i przystąpić do in vitro. Zastanawiam się nad programem "in vitro do skutku 2012" w warszawskiej Invicti.
Czy któraś z Was korzystała z tego programu? Jeżeli uda się za pierwszym razem to z tego co wyczytała całkowity kosz to 6900.

Mam 28 lat, M 34. Mam endometriozę o niezdiagnozowanym poziomie, pracujący jeden jajnik-ale spisuje sie dobrze :) a M ma słabe nasienie

Giza - Witam , ja leczyłam się w Provicie - 2x imsi nieudane i przeniosłam się do Bielska. Nie korzystałam nigdy z programu do skutku , ale myślę że jeżeli uda się zakwalifikować to raczej warto. Zawsze coś zaoszczędzone , bo ja już tyle zapłaciłam , że szkoda gadać a końca jeszcze nie widać.

sham czytałam wszystko-przewiduję że na pewno nie przydzielą nas do pierwszej grupy i dlatego właśnie zastanawiam się czy w ogóle się zgłaszać- z drugiej strony nawet jak nas zaliczą do 3 grupy a uda się za pierwszym razem to i tak zwracają pieniądze.

Giza - A możesz mi w skrócie napisać jak wygląda IUI w Provicie , czy też musiałaś się stymulować.

reklama
A mi właśnie zadzwonili, że tamte 2 zarodeczki się nie podzieliły jednak do stanu blastusia i został tylko 1 biedaczek klasy AA, ale sam:no::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(, ech a jakoś liczyłam, że się im uda!!!!!!!

Do góry