reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M ja brałam Lamettę i encorton-za pierwszym razem miałam 1 pęcherzyk za drugim 2. Ale uważam ze druga inseminacja była za wcześnie-mimo ze miałam ovitrellle na pękniecie pęcherzyka to on pękł dopiero blisko 70 godzin po inseminacji -IUI miałam jak dobrze pamiętam w 12 dc albo i nawet w 11 a przy słabych parametrach żołnierzy M to było skazane na niepowodzenie dlatego stwierdziłam że jak mamy podejśc do in vitro to na pewno nie tam.

reklama
Giza - Dziękuję Ci za odp. Myślałam też żeby podejść do IUI z nasieniem dawcy bo M ma słabe nasienie i dlatego pytam. Kiedyś przed 1 imsi lekarz powiedział , że możemy spróbować IUI mimo że M ma tylko 4% prawidłowych i jak doszło co do czego to nie było czego podać bo plemników prawie nie było. Po 2 nieudanych próbach imsi on mi zaproponował IUI z dawcą i zaczął opowiadać jak się trzeba przygotować , że stymulacja i w ogóle. Dziwne to było dla mnie bo jak szłam na IUI z nasieniem M to w ogóle mnie nie przygotowywał. Więc dlatego pytałam jak to wygląda. Dzięki

Czesc Dziewczynki :-)

lolitko200
- Mam do Ciebie wielka prosbe !!!! Czy moglabys mi napisac na priv lub forum adres, nr tel.do osoby,ktora wynajmuje mieszkanie,pokoj w Bialymstoku lub jego peryferiach ?? Jaki jest koszt za dobe ?? Czy oddzielnie placi sie za wode,energie ?? Jaka jest odleglosc z mieszkania do kliniki ???

ala - masz namiary na forum 'Nasz Bocian' na watku bialystok ? tam jest masa adresow i przyblizone ceny. jesli nei to daj znac i przesle ci linka. moge ci dac tez namiary do babli u ktoerej ja bylam..... koszty za dobe roznia sie w zaleznosci czy chces zbyc w bialym czy tez na peryferiach od 35pln za dobe wzwyz. w to wliczone jest juz zuzycie wiec nie placisz nic za to co zuzyjesz. odleglosci do kliniki z bialym sa male - bo male miasto (ok 3km srednio mysle). pod bialym dochodzi moze do 10km. tak czy owak, nawet na peryferie jezdza autobusy miejskie i max w 40 minut jestes w klinice

lolitko ja też chciałabym wiedzieć!!o to co pyta alaT . zastanawiam się nad zmianą kliniką!!

Bardzo dziekuje za odpowiedz jednak czy nie sprawi Tobie problemu napianie dokladnego adresu i tel.. Nie jestem zalogowana na forum "Nasz Bocian."
Ktora klinike i lekarza polecasz w Bialymstoku ??

Ostatnia edycja:
reklama
mistle a ten menopur to to samo co gonal? bo jak tak to bralysmy takie same dawki.. tylko ja mialam w ch... pecholi. Nie wiem od czego to wszystko zalezy... i cetrotide tez mi pozniej doszlo.. ja jezdze do gamety i jestem zadowolona.

juz jestem po usg i sa dwa serduszka i bija oba po 139...
za miesiac kolejna wizyta, a teraz mam powoli sobie odstawic estrofem
lolita co myslisz o moich serduszkach? bo kiedys czytalam, ze 150 powinno bic.

Do góry