Jo.M ja brałam Lamettę i encorton-za pierwszym razem miałam 1 pęcherzyk za drugim 2. Ale uważam ze druga inseminacja była za wcześnie-mimo ze miałam ovitrellle na pękniecie pęcherzyka to on pękł dopiero blisko 70 godzin po inseminacji -IUI miałam jak dobrze pamiętam w 12 dc albo i nawet w 11 a przy słabych parametrach żołnierzy M to było skazane na niepowodzenie dlatego stwierdziłam że jak mamy podejśc do in vitro to na pewno nie tam.
reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
Giza - Dziękuję Ci za odp. Myślałam też żeby podejść do IUI z nasieniem dawcy bo M ma słabe nasienie i dlatego pytam. Kiedyś przed 1 imsi lekarz powiedział , że możemy spróbować IUI mimo że M ma tylko 4% prawidłowych i jak doszło co do czego to nie było czego podać bo plemników prawie nie było. Po 2 nieudanych próbach imsi on mi zaproponował IUI z dawcą i zaczął opowiadać jak się trzeba przygotować , że stymulacja i w ogóle. Dziwne to było dla mnie bo jak szłam na IUI z nasieniem M to w ogóle mnie nie przygotowywał. Więc dlatego pytałam jak to wygląda. Dzięki
dorocica
jeśli zostało wam troszke leków i wam nie potrzebne dajcie znać na pw
alaT
Czesc Dziewczynki :-)
lolitko200 - Mam do Ciebie wielka prosbe !!!! Czy moglabys mi napisac na priv lub forum adres, nr tel.do osoby,ktora wynajmuje mieszkanie,pokoj w Bialymstoku lub jego peryferiach ?? Jaki jest koszt za dobe ?? Czy oddzielnie placi sie za wode,energie ?? Jaka jest odleglosc z mieszkania do kliniki ???
lolitko200 - Mam do Ciebie wielka prosbe !!!! Czy moglabys mi napisac na priv lub forum adres, nr tel.do osoby,ktora wynajmuje mieszkanie,pokoj w Bialymstoku lub jego peryferiach ?? Jaki jest koszt za dobe ?? Czy oddzielnie placi sie za wode,energie ?? Jaka jest odleglosc z mieszkania do kliniki ???
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ala - masz namiary na forum 'Nasz Bocian' na watku bialystok ? tam jest masa adresow i przyblizone ceny. jesli nei to daj znac i przesle ci linka. moge ci dac tez namiary do babli u ktoerej ja bylam..... koszty za dobe roznia sie w zaleznosci czy chces zbyc w bialym czy tez na peryferiach od 35pln za dobe wzwyz. w to wliczone jest juz zuzycie wiec nie placisz nic za to co zuzyjesz. odleglosci do kliniki z bialym sa male - bo male miasto (ok 3km srednio mysle). pod bialym dochodzi moze do 10km. tak czy owak, nawet na peryferie jezdza autobusy miejskie i max w 40 minut jestes w klinice
Roxii - co u Ciebie słychać?
Dzieki, u mnie wporządku jakos leci pomału, czekam spokojnie na wtorek wtedy usg i wszystko bedzie jasne.
dorocica
ja was zapraszam do Artemidy
Zaloguj się |
Zaloguj się |
reklama
palu_nr1
mistle a ten menopur to to samo co gonal? bo jak tak to bralysmy takie same dawki.. tylko ja mialam w ch... pecholi. Nie wiem od czego to wszystko zalezy... i cetrotide tez mi pozniej doszlo.. ja jezdze do gamety i jestem zadowolona.
juz jestem po usg i sa dwa serduszka i bija oba po 139...
za miesiac kolejna wizyta, a teraz mam powoli sobie odstawic estrofem
lolita co myslisz o moich serduszkach? bo kiedys czytalam, ze 150 powinno bic.
juz jestem po usg i sa dwa serduszka i bija oba po 139...
za miesiac kolejna wizyta, a teraz mam powoli sobie odstawic estrofem
lolita co myslisz o moich serduszkach? bo kiedys czytalam, ze 150 powinno bic.
Podziel się: