reklama
Julita1234
Fanka BB :)
Chyba tak i goraczkaSuper piekna beta gratulacje. Czyli znowu sie sprawdzilo ze bole plecow sa oznaka ciazy
Dzięki za opis. Ja pisałam do lekarza. Mam stosować dietę wątrobową i jeśli będzie bardzo silny ból to skieruje mnie do szpitala. Oby się bez tego obyło...I już po wszystkim, Kropki już są w brzuszku, teraz tylko wytrwać te 2tygodnie do bety... Będzie ciężko ale damy radę
Oska305 - u mnie z hiperką było tak.
Miałam pobrane 11komórek w sumie nie wiele na to co czytam u niektórych dziewczyn ale mimo to brzuch okropnie mnie bolał i jajniki później doszły mega duszności, jak pokazałam się u doktorki to od razu dostałam skierowanie do szpitala co się okazało - w Bielsku w szpitalu nie wiedzieli co ze mną zrobić byłam przerażona miałam wrażenie że jestem jakimś królikiem doświadczalnym, jeszcze brakowało żeby się mi zapytali co to jest in vitro...tragedia. No ale cóż skierowanie było pilne zagrożenie życia więc mnie przyjęli na oddział...co chwilę bezsensowne USG, jajniki były sporych rozmiarów bo miały prawie po 10 obydwa, i ciągle bezsensowne pytania po co to pani, gdzie pani to zrobili itd. Duszności były najgorsze okazało się że mam wodę w jamie brzusznej powodowało to ucisk i te duszności...ale w sumie nic ze mną nie robili i tak tydzień przeleżałam w szpitalu bezsensu.
Pamiętam jeszcze doktorka moja dała mi takie tabletki były dość drogie chyba ponad 100zł kosztowało opakowanie "Dostinex" te tabletki lekarze podobno przepisują po punkcji kiedy jest ryzyko hieprki...ja je wykupiłam dopiero po powrocie ze szpitala - głupia byłam.
Julita1234
Nie smuć się może jakiś słaby test one też oszukujaOdczekalam. Ani drgnelo...
Jutro pojde na bete. Niby nadzieja jeszcze jest ale jakos tak.. .
M@gda
Moderatorka
Kurcze. Nie chcialam z fotela.wstawac bo balam.sie ze wyplyna.... ale sa. Zostancie malenstwa, mama was juz kocha.Hehe naprawdę myślałam że wczoraj mój mąż by piekło zrobił w klinice jak by nie było transferu, ale skończyło się dobrze.
Trzymam kciuki zobaczysz 5 min nawet nie i już kropki są z Tobą
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My tu ściskamy kciuki za Ciebie i twoje dzieciaczki a ty nogi mocno trzymaj razem teraz i tul maluchy ...Kurcze. Nie chcialam z fotela.wstawac bo balam.sie ze wyplyna.... ale sa. Zostancie malenstwa, mama was juz kocha.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Na poczatku stymulacji estradiol jest niski wiec glowa do gory jest dobrze zaczyna sie rozkrecac mniej wiecej od 7-10 dniaDziewczyny czy po 4 dniach stymulacji estradiol 381 i lh 0.38 to dobre wyniki?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Super przytul mocno kropki niech sobie wija dobre gniazdko u mamusi na 9 miesiecyKurcze. Nie chcialam z fotela.wstawac bo balam.sie ze wyplyna.... ale sa. Zostancie malenstwa, mama was juz kocha.
reklama
Ilona 88
Ma lepszą wchłanialność,ja biorę już 4 op.i nie mam skutków ubocznych.Dziewczyny, pytanie o prolutex. Czemu się go przepisuje? Jest lepszy? Skutki uboczne?
Podziel się: