Sol
Fanka BB :)
Już powinno byćdziewczyny a czy to prawda ze przy becie powyzej 10000 widac juz serduszko?ktoras tak miala?dzis 22dpt i beta 13997 a jutro usg myslicie ze juz bedzie co ogladac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już powinno byćdziewczyny a czy to prawda ze przy becie powyzej 10000 widac juz serduszko?ktoras tak miala?dzis 22dpt i beta 13997 a jutro usg myslicie ze juz bedzie co ogladac?
Ja robilam 5dpt, oczywiscie mowa o blastkach. 5dpt moglaby jeszcze wyjsc zerowa, ale mialam drobne sygnaly + cien cienia drugiej kreski na tescie, dlatego pojechalam na bete, choc w tym dniu to szalenstwo. Natomiast w 7dpt beta po blastce nie powinna byc zerowa w jakis 90-95% (strzelam) przypadkow. Mozesz jechac, ale NIE WOLNO Ci odstawiac lekow, jesli bedzie zerowa, bo jest mozliwosc, ze zarodek zaimplantuje sie pozniej. Trzebaby tak czy siak powtorzyc po 2-3 dniach. Wybor nalezy do Ciebie, co bedzie powodowalo mniejszy stres.Dziewczyny czy któraś z Was robiła betę w 7 dniu po transferze?
Nie wiem jaka mialam bete w dniu serduszka, ale widac je bylo w 23 dpt po transferze. Moja ciaza byla przyspieszona o 4 dni wg dnia miesiaczki, moze tez dlatego. Moja klinika zalecala serduszkowa w 28dpt. Teraz zapisalam sie na 22dpt i od razu na 29dpt, w razie gdyby na pierwszej byl tylko pecherzyk z zarodkiem. Ogolnie, to trudno ustrzelic. Twoja ciaza moze byc przyspieszona, opoznione o te kilka dni i tez wszystko bedzie ok. Nie przewidzisz...dziewczyny a czy to prawda ze przy becie powyzej 10000 widac juz serduszko?ktoras tak miala?dzis 22dpt i beta 13997 a jutro usg myslicie ze juz bedzie co ogladac?
nic nie musisz wysylac.takie zwykle L4 jest wazne w Uk.dajesz pracodawcy i jest okHej Elvka37 mam pytanie otrzymalam zwolniemie na killa dni na zielomym druku tak zwane L4 i teraz nie wiem czy to mam dać dla pracodawcy w Anglii czy wyslac do jakiegoś instytutu odpowiedmiego w Anglii. Nigdy nie kozystalam ze zwolnienia i za bardzo nie wiem co z tym zrobic
super!Chcę się pochwalić że już jestem po histeroskopii i z niecierpliwością czekam na pierwszą wizytę odnośnie in vitro 27.03![]()
SuperChcę się pochwalić że już jestem po histeroskopii i z niecierpliwością czekam na pierwszą wizytę odnośnie in vitro 27.03![]()
Dzisiaj mam 13t5dz. Prolutex odstawiłam ok tydzień temu, ale wciąż biore duphaston, estrofem i luteine. A Ty jak daleko już jesteś?
Dzięki [emoji4]nic nie musisz wysylac.takie zwykle L4 jest wazne w Uk.dajesz pracodawcy i jest ok
Dziękuję Ci za odpowiedź, jeszcze spytam jutro lekarza bo w sumie mąż będzie pod rękaJa mialam nie dosc ze crio to jeszcze mrozone nasienie i udalo sie za poerwszym razem...
Siniaki po menopurze rez mialam...
Super [emoji4] to teraz tylko do przodu [emoji4] [emoji110]Chcę się pochwalić że już jestem po histeroskopii i z niecierpliwością czekam na pierwszą wizytę odnośnie in vitro 27.03![]()