Hej Elvka37 mam pytanie otrzymalam zwolniemie na killa dni na zielomym druku tak zwane L4 i teraz nie wiem czy to mam dać dla pracodawcy w Anglii czy wyslac do jakiegoś instytutu odpowiedmiego w Anglii. Nigdy nie kozystalam ze zwolnienia i za bardzo nie wiem co z tym zrobiczawsze tak jest ,ze na ludzkim nieszczesciu zarabia sie najwiecej.smutne to,ale prawdziwe.gdybym nie pracowala za granica to nie wiem czy byloby mnie stac.
reklama
U mnie w 26dpt było widać serduszko. W 22dpt tylko maleńki zarodekdziewczyny a czy to prawda ze przy becie powyzej 10000 widac juz serduszko?ktoras tak miala?dzis 22dpt i beta 13997 a jutro usg myslicie ze juz bedzie co ogladac?
AniaCh83
Fanka BB :)
Dziewczyny jade do lab, warto robić jeszcze raz e2? Czy ten jeden pomiar z przedwczoraj wystarczy ? 9dpt był 417 na sztucznym crio.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ludek
O jak fajnie, dwie kropeczki wzięłaś? A ja mam się zastanowić i sama nie wiem... Ja bym chciała 2 ale mąż 1 ,zawsze mogę mu naklamac
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mój myśli dokładnie tak samo i chyba przy jednym pozostaniemy no chyba że lekarz będzie nalegał że zarodki są nie za mocne czy coś i najlepiej dwa.
5dpt
Ja się tam na test nie wybieram, mam taką panikę w oczach
Do mojej kliniki mam termin 30.03
Ale niby jak mam oddać krew?????????
A potem świadomie się godzić że ktoś mnie obudzi z pięknego snu
Wiem ze musze......ale bardzo niechętnie
Czy ktoś ma podobnie?
Ja się tam na test nie wybieram, mam taką panikę w oczach
Do mojej kliniki mam termin 30.03
Ale niby jak mam oddać krew?????????
A potem świadomie się godzić że ktoś mnie obudzi z pięknego snu
Wiem ze musze......ale bardzo niechętnie
Czy ktoś ma podobnie?
NOVA-2016
Dzisiaj mam 13t5dz. Prolutex odstawiłam ok tydzień temu, ale wciąż biore duphaston, estrofem i luteine. A Ty jak daleko już jesteś?Który to u Ciebie tydzień?
Bierzesz jeszcze prolutex?
katharina203
Ja mialam nie dosc ze crio to jeszcze mrozone nasienie i udalo sie za poerwszym razem...Ja już po wizycie, w sobotę najprawdopodobniej będzie punkcja. Tak martwiłam się, że nie będzie pęcherzyków, teraz kolejne zmartwienie czy komórki będą ok, czy się zapłodnią, czy zarodek się przyjmie itd...
Dziś jeszcze jedna dawka Menopuru (250jednostek) i Cetrotide, jutro wizyta i badania krwi.
Wy też po tym leku Menopur miałyście takie siniaki? Od razu mi wyskoczył po zastrzyku taki mega ciemny.
A powiedzcie mi czy jakość nasienia przy mrożeniu się zmienia? Bo zamroziliśmy męża żołnierzyki jakby punkcja była w dni pracujące, a jak będzie w sobotę to może lepiej żeby świeże było - macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Odnośnie wagi i stymulacji to u mnie bez zmian w kilogramach, mam tylko wrażenie, że brzuch mam okrąglejszy, jakbym się najadła albo miała pełny pęcherz. Tylko ja nie mam skłonności do tycia może dlatego.
I tak dla przyszłych MAM które stymulują się bez refundacji to do tej pory na leki wydałam ok 3500 (Elonva 2200, Cetrotide 4 *130, Menopur ok 800zł)
Siniaki po menopurze rez mialam...
Sol
Hej. Tak estrofem powinien spowodować wyhamowanie owulacji więc dobrze, że nie masz jej objawów.Cześć dziewczynki! Czy u Was tez taki dzień zamulasty? Leje,szaro, ponuro...a ja zasypiam przed komputerem Powiedzcie mi dziewczynki czy estrofem to wycisza jajniki, jestem w 10 dniu cyklu, nic się nie dzieje, ani na owulacje się nie zbiera,bynajmniej nie czuję...Od kilku miesięcy po stymulacjach jajniki wariowały, a teraz cisza- słyszałam że po estrofenie niejednokrotnie nie ma owulacji, to prawda? Boje się też przerośniętego pęcherzyka, nie wiem czy sam pęknie skoro do tej pory cały czas zastrzyki na pękniecie, wizytę przed crio mam dopiero w 17 dc., nie będzie za późno na podanie zastrzyku gdyby pęcherzyk nie pękł?
Ja ostatnio miałam owulacje i lekarz się dziwił że nie zareagowałam na ten estrofem i musieliśmy przełożyć transfer. Mam nadzieję że tym razem się uda... Biorę 3x 1.
reklama
Dziewczyny czy któraś z Was robiła betę w 7 dniu po transferze?
Hej ja robiłam i było już ponad 100 ale przy blastkach
Podziel się: