No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji22] przykro mi, nie poddawaj sie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Tak bardzo, bardzo mi przykro... Popłacz dzisiaj, a od następnego cyklu pierś do przodu i działajcie. Tulę Cię mocnoNo i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Umów się do jakiegoś innego lekarza,i niech podniesie Ci dawkowanie,mi jak spadł progesteron lub jak plamiłam lekarka mi od razu zwiększyła dawkowanie.Co ma być to będzie, ale my przecież nie zachodzimy od tak.Kurde, dzwoniłam do dr , powiedział ze wystarczy tyle progesteronu ... Boshe jak on mnie irytuje! Mowi ze pewnie odmówiłam zastrzyków Prolutex i dlatego ich nie mam , ja oczy, ze nikt mi tego nie proponował, to moze powinnam, a on ze co to zmieni, jak ma byc dobrze to bedzie , jak nie to nie ... ze taka dawka wystarczy i za dwa tyg zeby ktos to i obejrzał.... wg niego nie musze niczego skontrolować drugi raz , jak mi sie zechce to betę moge zrobić za kilka dni ... No taka gadka ... co ja mam robić ? Gotowa jest dołożyć sobie sama dawkę progesteronu ale wiem ze to nieodpowiedzialne bardzo. Ostatnim razem w 13dpt świeżych trzydniowych zarodków miałam prog >60, e2 2070, a betę 74 ... beta teraz duzo lepsza , ale hormony ...
teraz biorę 2x100 Duphaston i 2x2 (100) utrogestanu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, a co robicie ze zużytymi strzykawkami i igłami? Teraz będę ich miała dużo i nie wiem gdzie je zutylizować.
przykro mi...sciskam cie mocno...No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Tak czekalam na wiadomość od Ciebie...No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Bardzo mi przykro. Liczyłam na Wasz sukces. ..No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....