reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Naprawdę chyba sobie dołożę Utrogestanu, za dwa dni jeszcze raz zrobię badanie, zobaczę co i jak. Jak mam teraz 2x 200 to zrobię 3x 200. Jeju, nigdy nie brałam leków na własna reke! Jestem roztrzęsiona normalnie, nie wybaczę sobie jak cos sie stało i tym razem. Jeszcze dzis tak mnie brzuch boli cały dzien.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu ja jestem po konsultacji z lekarzem póki co nic nie kazał zmieniać ja biorę 3 x 4 LUTEINA podjęzyk i 3 x 2 LUTINUS dopochwowo w czwartek 3 weryfikacja w invikcie tak jest, ja na 1 weryfikacji miałam progesteron około 15 i dawki mi zwiekszyli

reklama
Naprawdę chyba sobie dołożę Utrogestanu, za dwa dni jeszcze raz zrobię badanie, zobaczę co i jak. Jak mam teraz 2x 200 to zrobię 3x 200. Jeju, nigdy nie brałam leków na własna reke! Jestem roztrzęsiona normalnie, nie wybaczę sobie jak cos sie stało i tym razem. Jeszcze dzis tak mnie brzuch boli cały dzien.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi utrogestan w standardzie dają 2×400

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry