super!!!!!gratkiDziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
reklama
Ale przecież do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden plemniki, więc spokojnie :-)Dziewczyny zaczynam bic sie z myslami czy przy slabym nasieniu meza. Moze nie dojsc do zaplodnienia komorek i nici z in vitro ? Im blizej tym bardziej sie boje
katharina203
Fanka BB :)
Ja ci powiem ze progesteron jest bardzo wazny zeby utrzymac ciaze. Majac 30 lekarz stwierdzil ze malo i zwiekszyl do 50. Ja na teoim miejscu lecialabym do innego lekarza albo do lekarza do szpitala...Kurde, dzwoniłam do dr , powiedział ze wystarczy tyle progesteronu ... Boshe jak on mnie irytuje! Mowi ze pewnie odmówiłam zastrzyków Prolutex i dlatego ich nie mam , ja oczy, ze nikt mi tego nie proponował, to moze powinnam, a on ze co to zmieni, jak ma byc dobrze to bedzie , jak nie to nie ... ze taka dawka wystarczy i za dwa tyg zeby ktos to i obejrzał.... wg niego nie musze niczego skontrolować drugi raz , jak mi sie zechce to betę moge zrobić za kilka dni ... No taka gadka ... co ja mam robić ? Gotowa jest dołożyć sobie sama dawkę progesteronu ale wiem ze to nieodpowiedzialne bardzo. Ostatnim razem w 13dpt świeżych trzydniowych zarodków miałam prog >60, e2 2070, a betę 74 ... beta teraz duzo lepsza , ale hormony ...
teraz biorę 2x100 Duphaston i 2x2 (100) utrogestanu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pixie_Dixie
Kurde, dzwoniłam do dr , powiedział ze wystarczy tyle progesteronu ... Boshe jak on mnie irytuje! Mowi ze pewnie odmówiłam zastrzyków Prolutex i dlatego ich nie mam , ja oczy, ze nikt mi tego nie proponował, to moze powinnam, a on ze co to zmieni, jak ma byc dobrze to bedzie , jak nie to nie ... ze taka dawka wystarczy i za dwa tyg zeby ktos to i obejrzał.... wg niego nie musze niczego skontrolować drugi raz , jak mi sie zechce to betę moge zrobić za kilka dni ... No taka gadka ... co ja mam robić ? Gotowa jest dołożyć sobie sama dawkę progesteronu ale wiem ze to nieodpowiedzialne bardzo. Ostatnim razem w 13dpt świeżych trzydniowych zarodków miałam prog >60, e2 2070, a betę 74 ... beta teraz duzo lepsza , ale hormony ...
Kurczę No rozumiem Cię z tym progesteronem, ja miałam ciut większy bo koło 20 ale mi tez nic nie kazał zmieniac( miałam 3x1 luteina i 3x1 duphaston), sprawdziłam całe Internety i fakt jest taki,ze każda ma inny, ale napewno przy następnym crio będę chciała mieć większy... dodam,ze plamilam i dr tez ,ze normalne [emoji58] nie chce nic doradzać, ale będąc na Twoim miejscu to ciut bym dodała
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
nieagatka
Kurde, dzwoniłam do dr , powiedział ze wystarczy tyle progesteronu ... Boshe jak on mnie irytuje! Mowi ze pewnie odmówiłam zastrzyków Prolutex i dlatego ich nie mam , ja oczy, ze nikt mi tego nie proponował, to moze powinnam, a on ze co to zmieni, jak ma byc dobrze to bedzie , jak nie to nie ... ze taka dawka wystarczy i za dwa tyg zeby ktos to i obejrzał.... wg niego nie musze niczego skontrolować drugi raz , jak mi sie zechce to betę moge zrobić za kilka dni ... No taka gadka ... co ja mam robić ? Gotowa jest dołożyć sobie sama dawkę progesteronu ale wiem ze to nieodpowiedzialne bardzo. Ostatnim razem w 13dpt świeżych trzydniowych zarodków miałam prog >60, e2 2070, a betę 74 ... beta teraz duzo lepsza , ale hormony ...
Ja bym dolozyla. Progrsteronu nie moze byc za duzo w ciazy. Spokojnie mozesz dolozyc przynajmniej 200 dziennie.
Swoja droga - co za lekarz...
anetka303
Kochana ten stres nie miał najmniejszego znaczenia. To tak jak przy naturalnym zapłodnieniu, nie każdy zarodek chce zostać. Nie zadreczaj się bo nie ma w tym twojej winy! Tule!Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1
To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?
Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Bardzo mi przykro...No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
AniaCh83
Naprawdę chyba sobie dołożę Utrogestanu, za dwa dni jeszcze raz zrobię badanie, zobaczę co i jak. Jak mam teraz 2x 200 to zrobię 3x 200. Jeju, nigdy nie brałam leków na własna reke! Jestem roztrzęsiona normalnie, nie wybaczę sobie jak cos sie stało i tym razem. Jeszcze dzis tak mnie brzuch boli cały dzien.
reklama
Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1
To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?
Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz
[emoji22] przykro mi bardzo
Podziel się: