Nie. Punkcja była w poniedziałek, a transfer dwóch Kropeczek w środę. W poniedziałek się dowiem, czy udało się coś zamrozić.Oska, nastepnego dnia po punkcji byl transfer??
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Hooope86
Sol
Trzymaj się Ilona. Mam nadzieję że szybko przejdzie i że nic się nie dzieje. Który dpt?A u mnie znowu stres,zaczęłam plamić Panie Boże, oby wszystko było dobrze.
anetka303
Jeśli miałaś zastrzyk na pęknięcie pecheykow to nie wcześniej niż po 10 dniachDużo leż i się relaksuj. Jakaś epidemia z tym plamieniem. Ja też cały dzień [emoji20] Jak myślicie? Kiedy mogę ryzykować zrobienie testu? W poniedziałek była punkcja, a we wtorek transfer.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
23dpt ,w środę mam mieć usg serduszkoweTrzymaj się Ilona. Mam nadzieję że szybko przejdzie i że nic się nie dzieje. Który dpt?
Sol
Będzie dobrze.23dpt ,w środę mam mieć usg serduszkowe
Ja właśnie sprawdziłam notatki z pierwszej ciąży i plamilam trochę od 15dpt przez prawie 2 tyg i wszystko się dobrze skończyło. Nie stresuj się kochana. Jeszcze kilka dni i zobaczysz ❤
Ewunka
@bertha wiem że to czekanie jest....
Chciało Ci się płakać ale to najlepsze co mogłaś zrobić histero przed 1 podejściem zaoszczędzisz niepotrzebnego cierpienia .
Ja robię histero z biopsjie co rok bo tam wszystko może się zmienić A kołderka dla kropka to sprawa najważniejsza.
Niepokoi mnie jeszcze 1 rzecz - masz podejrzenie wodniaka? Ja miałam tego osobnika ( oproznial mi się co ok 3 mięs) i przed 1 podejściem musiałam go usunąć laparo bo z (bo nie dopuścili by mnie do stymulacji) bo nawet najpiękniejszy zarodek i już zaimplantowany będzie miał problemy jak bestia się oprozni.....
A endometrium polipowate miała tu jeszcze 1 dziewczyna ( odkryte bardzo późno po kilku niepowodzeniach)
Także nie płacz A ciesz się że zostało odkryte i zostanie wyleczone.
Powodzenia i cierpliwości
Chciało Ci się płakać ale to najlepsze co mogłaś zrobić histero przed 1 podejściem zaoszczędzisz niepotrzebnego cierpienia .
Ja robię histero z biopsjie co rok bo tam wszystko może się zmienić A kołderka dla kropka to sprawa najważniejsza.
Niepokoi mnie jeszcze 1 rzecz - masz podejrzenie wodniaka? Ja miałam tego osobnika ( oproznial mi się co ok 3 mięs) i przed 1 podejściem musiałam go usunąć laparo bo z (bo nie dopuścili by mnie do stymulacji) bo nawet najpiękniejszy zarodek i już zaimplantowany będzie miał problemy jak bestia się oprozni.....
A endometrium polipowate miała tu jeszcze 1 dziewczyna ( odkryte bardzo późno po kilku niepowodzeniach)
reklama
bertha
@bertha wiem że to czekanie jest....
Tak, miałam podejrzenie wodniaka i miałam laparoskopię zeby usunąć torbiel z jajnika i jajowod, ale w rezultacie nie usunęli jajowodu bo podczas laparo zweryfikowali ze niby wodniaka nie ma... Takze nie wiem o co chodzi. Czy akurat sie opróżnił i nie zauwazyli, czy moze rzeczywiście go nie było... tez mi wlasnie lekarz po histero powiedział ze zle ze go nie usunęli bo moze miec zarodek problemy ale liczę na to ze jego tam nie ma i nie bedzie juz..
kurde, mam nadzieje ze nie bedzie z tym problemów... ale tak mysle ze ten wodniak tam moze byc bo miałam przeciez ostatnio te czarne plamy w macicy, i to chyba był wlasnie płyn. Wiec moze to wlasnie z wodniaka ten płyn. Moze to polipowate endo wlasnie z tego zakazania przez wodniaka?..
jak to sie objawiało ze ci sie opróżnia co 3 miesiące?
mam nadzieje ze na to polipowate endo to leczenie antybiotykami pomoże..
Dzięki
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Podziel się: