reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A u mnie znowu stres,zaczęłam plamić:baffled: Panie Boże, oby wszystko było dobrze.

Będzie wszystko dobrze zobaczysz :)postaraj się tak nie stresowac...wiem łatwo mówić...sama trzese się przed poniedzialkowa beta.Trzymam kciuki żeby to był już ostatni raz i nigdy ale przenigdy nie pojawiło się to ochydne plamienia...

reklama
Ilona, ja też plamiłam. Wiesz przecież. Spokojnie. Kiedy wizyta?
No wiem ,wizyta w środę,wzięłam relanium ,nospe i mąż jechał po wapno ,bo dr. Kazała wziąść na te plamienia no i leżę.Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze no i zwiększyłyśmy luteine dopochwowo 3×2 może to progesteron spadł trochę ja nigdy nie miałam dużego

No wiem ,wizyta w środę,wzięłam relanium ,nospe i mąż jechał po wapno ,bo dr. Kazała wziąść na te plamienia no i leżę.Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze no i zwiększyłyśmy luteine dopochwowo 3×2 może to progesteron spadł trochę ja nigdy nie miałam dużego

Ja nadal biorę 3x4 plus podjezykowo. Wapno? O tym nie słyszałam. A czemu?

No ja biorę też podjęzykowo 3×4 a dopochwowo miałam zmniejszone,bo zawsze dostaje mocnego uczulenia od niego i zastrzyk z prolutexu a nie wiem jakie ma działanie wapno
Tak, ale ja dowcipnie biorę tez 3x4 plus 3x4 podjezykowo. Zeszłam od ostatniej wizyty o 6 tabletek. A z tym wapnem to ciekawe. Trzymaj się. Będzie dobrze.

reklama
Do góry