superA zapomniałam wam powiedzieć jeszcze 3 kropeczki mam zamrożone a pozostałe 2 sa do jutra obserwowane.
reklama
supcio!!!!!niech rosnie!!!!Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj bhcg. 5dpt, wiec rownie dobrze mogla byc jeszcze zerowa. Beta 15!!!. Beto trwaj ))
Ps. Pojechalam na ta bete, bo mi test sikany pokazal cien cienia drugiej kreski. Myslalam, ze moze oszukuje, ale faktycznie te testy Facelle sa bardzo czule. Dziewczyny pisaly, ze juz im pokazywal dwie kreski przy becie do 10ciu.
no z tymi lekami to naprawde jest jazda.ja tez mam ich od.....Ja juz w domku po transferze. Zarodek 4AA podany
Powiedzieli mi ze sa jeszcze dwie morule i 3 zarodki do obserwacji do poniedzialku, i pozniej mrozimy. Morule czyli co?
A ta lista lekow.... Chyba garsciami bede je jesc
tulipanka1988
Fanka BB :)
ok dzieki za porade, tyle tych lekow sie faszeruje ze az nie wiem czy brac cos przeciwbolowego czy nie, bo nie chcialabym zaszkodzic dzieciatkuraczej nie...czasami zakluje pachwina...wez sobie nospe jak cie boli.
tulipanka1988
Ja robilam 10 dnia po tak jak mi kazali w klinice, sama sobie sie dziwie ze wytrzymalam i wczesniej nie testowalamDziewczyny po ilu dniach robiliście betę przy 5 dniowym blastusiu?
katharina203
Nie beto trwaj...tylko beto rosnijNie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj bhcg. 5dpt, wiec rownie dobrze mogla byc jeszcze zerowa. Beta 15!!!. Beto trwaj ))
Ps. Pojechalam na ta bete, bo mi test sikany pokazal cien cienia drugiej kreski. Myslalam, ze moze oszukuje, ale faktycznie te testy Facelle sa bardzo czule. Dziewczyny pisaly, ze juz im pokazywal dwie kreski przy becie do 10ciu.
katharina203
Jak cie boli brzuch to zamiast jakichs przeciwbolowych bierz wtedy nospe zwyklatyle wytrzymalismy to i tydzien wytrzymamy, powiedz mi jeszcze czy pobolewa cie brzuch? Bo mnie czasami tak i nie wiem cxy brac tabletki przeciwbolowe czy nie....
..
Julita1234
No mi też powiedzieli że za 10 dni. Kurczę mam urlop do 26. Będę musiał a iść do pracy 4 razy od 27 bo umowę mam nową od 1 kwietnia nie chce zaszkodzić sobie w pracy ale i sobie i kropeczceJa robilam 10 dnia po tak jak mi kazali w klinice, sama sobie sie dziwie ze wytrzymalam i wczesniej nie testowalam
reklama
nieagatka
Jestem po wizycie w klinice po histero. No wiec tak. Z tej histeroskopii wyszło endometrium polipowate. Dr mówi ze najnowsze badania mówią ze takie endometrium bywa wynikiem przewlekłego zapalenia ktore w wymazie w pochwy moze nie wyjsć. Takze musi mnie przeleczyc antybiotykami wszelakiej maści przez ok 20 dni. Bo bez tego leczenia raczej marne szanse na ciąże bo moze sie nie zaimplantować albo poronic. Takze marzec i kwiecień odpada na leczenie. Prawie sie rozryczalam jak to usłyszałam.
M dostał jakies inne suplementy na poprawę plemników - "Ekstra sperm".
Pobrali nam krew na jeszcze jedno badanie którego brakowało. M lekko panikował bo nie lubi igieł.
Prawdopodobnie w maju bedzie in vitro. Rozpiskę juz mam jakie leki do stymulacji - Menopur i Orgalutran. leki wykupione (1000zl). Papiery, zgody dostaliśmy do wypełnienia, przeczytania i podpisania w domu. Na pewno bedzie pICSI zastosowane przez obniżone wiązanie z hialuronem plemników.
Takze niestety jeszcze 1,5 cyklu mogę zapomnieć o ciąży.. w maju nadzieja.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja musialam zrobic 3 miesieczna kuracje, zeby sie w menopauze wprowadzic i endometrioze uspic. Myslalam, ze szlag nnie trafi, ze tyle czasu musze czekac, zla bylam na caly swiat, ale sie oplacilo. I u Ciebie tez sie oplaci [emoji4] Dobrze, ze lekarz chce "teren" przygotowac [emoji16] Maj to ladny miesiac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: