Nataliaa93
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj rano . Od razu się pokazała jutro idę na betę
Super! GratulacjeDziewczyny zrobiłam dzisiaj rano . Od razu się pokazała jutro idę na betę
9 dpt, 5 dniowa blastka dziękujęGratulacje!!!! Który dpt ilu dniowych zarodków??
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję, nie mogę w to uwierzyć
Wodniaki sa czasami bardzo cieżko wykrywalne.
Ja byłam u kilku ginekologów, dopiero któryś z kolei ustawił głowice tak ze go wykryto.
Wodniak to taka bomba trochę.
Ja bym szukała bardziej.
Ja nie mam jednego jajowodu, przez ukrytego wodniaka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam mokro w gaciach [emoji3] takie uplawy rzadkie.... ciężko go było zdiagnozować bo jak akurat usg to znikał.... wymazy wychodziły ok .Tak, miałam podejrzenie wodniaka i miałam laparoskopię zeby usunąć torbiel z jajnika i jajowod, ale w rezultacie nie usunęli jajowodu bo podczas laparo zweryfikowali ze niby wodniaka nie ma... Takze nie wiem o co chodzi. Czy akurat sie opróżnił i nie zauwazyli, czy moze rzeczywiście go nie było... tez mi wlasnie lekarz po histero powiedział ze zle ze go nie usunęli bo moze miec zarodek problemy ale liczę na to ze jego tam nie ma i nie bedzie juz..
kurde, mam nadzieje ze nie bedzie z tym problemów... ale tak mysle ze ten wodniak tam moze byc bo miałam przeciez ostatnio te czarne plamy w macicy, i to chyba był wlasnie płyn. Wiec moze to wlasnie z wodniaka ten płyn. Moze to polipowate endo wlasnie z tego zakazania przez wodniaka?..
jak to sie objawiało ze ci sie opróżnia co 3 miesiące?
mam nadzieje ze na to polipowate endo to leczenie antybiotykami pomoże..
Dzięki
Ja miałam mokro w gaciach [emoji3] takie uplawy rzadkie.... ciężko go było zdiagnozować bo jak akurat usg to znikał.... wymazy wychodziły ok .
Są dziewczyny co oproznia im się co miesiąc. Mam przyjaciółkę co wycieła 1 jajowod 2 został bo zdrowy A za 2 miesiące znów laparo bo wodniak w 2 jajowodzie.
Myślę chodź nie wiem [emoji2] że wodniak i polipowe endometrium to 2 inne bajki. Ja miałam wodniaka A 2 histero z biopsja ok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się oproznial ale nie zawsze musi ....Uff to moze rzeczywiście to niepowiązane.. ja nie zauważyłam żadnych upławów. No nic, dopytam dr zeby dokładnie sprawdził czy nie widzi znowu wodniaka.