Boze!!!!super!!!!!wiem jak sie teraz cieszyszDziewczyny zrobiłam dzisiaj rano . Od razu się pokazała jutro idę na betę
reklama
wie
wierze.ja mam dokladnie to samo.testy pozytywne ale beta dopiero jutro.juz sie powoli ciesze ale caly czas sie boje.jakos ciezko uwierzycDziękuję, nie mogę w to uwierzyć
Nataliaa93
Fanka BB :)
Dziękuję czyli jutro razem betujemy uwierzymy dopiero jak zobaczymy malucha na usgBoze!!!!super!!!!!wiem jak sie teraz cieszysz
adunnnia90
Super mnie tez kusilo. to beta teraz musi byc piękna!!! [emoji110]Dziewczyny zrobiłam dzisiaj rano . Od razu się pokazała jutro idę na betę
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nataliaa93
Dziękuję, beta jutro ale u nas wynik będzie dopiero we wtorek za Ciebie również trzymam kciukiSuper mnie tez kusilo. to beta teraz musi byc piękna!!! [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Hehe wiem. Ale z każdym dniem będzie łatwiej a jeszcze pięknie przyrastajaca beta....Dziękuję, nie mogę w to uwierzyć
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nataliaa93
Jutro zrobię bete, wynik będzie we wtorek. A powiedz mi jakieś jeszcze badania zrobić, progesteron?Hehe wiem. Ale z każdym dniem będzie łatwiej a jeszcze pięknie przyrastajaca beta....
ja juz sie nie moge doczekac!!!Dziękuję czyli jutro razem betujemy uwierzymy dopiero jak zobaczymy malucha na usg
reklama
anetka303
Tak progesteron tez żeby lekarz mógł ewentualnie dołożyć w luteine. Na weryfikacje dla lekarza robiłam betę, progesteron i estradiol.Jutro zrobię bete, wynik będzie we wtorek. A powiedz mi jakieś jeszcze badania zrobić, progesteron?
Podziel się: