reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No jesteśmy w tym samym momencie ciąży i ja bym się nie odwazyla radykalnie wszystkiego odstawić. A jak się czujesz? Ja dziś zaczęłam 9tc i mdłości jak w zegarku zaczęły się nasilać [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Od niedzieli do srody chodzilam po scianach przez mdlosci, wczoraj sie uspokoilo i dzisiaj znowu troche gorzej. Zasypiam na stojaco, z mezem sie nie widze praktycznie, bo jak wraca z pracy to ja juz chrapie. No i co chwile do kibelka latam [emoji28] pocieszam sie tym, ze to mały groszek tak do mnie przemawia. A u Ciebie silne dolegliwości?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam może głupie pytanie. Czy można poleżeć sobie w wannie w cieplutkiej wodzie? Czy lepiej nie przesadzać z temperatura? Z nosa mi cieknie i przeziębienie się rozkręca i marzy mi się trochę wygrzac. Dziś 2 dzień po transferze
Nie wiem jak to zabrzmi ale ja od transferu nie odwazylam się położyć w wannie, jedynie prysznic i to nie za gorący. Wysoka temperatura może spowodować krwawienie a tego chcemy uniknąć. Potwierdzam ze małe przeziębienie może sprzyjać przyjęciu blastki, bo organizm skupia się na zwalczaniu infekcji, a nie podanego kropka.

Właśnie słucham radio, że w Częstochowie są dofinansowania do invitro zgłosiło się 47 par szkoda, że nie ma tego w każdym mieście, ale tak mieszkam pod Wrocławiem, więc nawet.jak Wrocław zrobi ja się nie łapie yyy

No właśnie.
Ja tez spod Wrocławia i mam takie same myśli.

Właśnie mi koleżanka wysłała zdjęcie swojej córki z dopiskiem
Zobacz juz jest nas o 1 dziewczynkę wiecej

Juz ma 1 córkę. A ma 22 lata [emoji854]

Niech mnie ktoś dobije [emoji855]

Dziewczyny ratunku. Właśnie zobaczyłam jakaś jakąś brązowawą wydzieline na bieliźnie?? Co To? Czy już po wszystkim?? Transfer miałam w środę dwudniowych zarodków. Jezusie oby to nic złego!!

Spoko, dzis sie dowiedzialam.ze siostra koleżanki jest w ciazy. ma 20 lat i mature w maju.... ech...
Czasem żałuję ze nie wpadlam jak mialam tyle lat...

Od niedzieli do srody chodzilam po scianach przez mdlosci, wczoraj sie uspokoilo i dzisiaj znowu troche gorzej. Zasypiam na stojaco, z mezem sie nie widze praktycznie, bo jak wraca z pracy to ja juz chrapie. No i co chwile do kibelka latam [emoji28] pocieszam sie tym, ze to mały groszek tak do mnie przemawia. A u Ciebie silne dolegliwości?

Mdłości i senność jakby Ciebie, siusiu robie non stop i zaczęła boleć mnie głowa od kilku dni. O zgadze tez nie wspomnę [emoji21] ogólnie ciazowo hehe nareszcie [emoji38] Aha przy blizniakach szybciej brzuszek wychodzi. ... przed sąsiadami jeszcze się ukrywam bo to w większości mocherki bez własnych problemów ale byłam wczoraj z koleżankami na obiedzie na mieście i zauważyły od razu. Luźna bluzka nie zdała egzaminu

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde nie wiem ...
Ostatnio rozmawiałam ze swoim lekarzem i tak powiedział - wypisze skierowanie , pierwsza wizyta jest bezpłatna ...
Będę u niego w poniedziałek , więc zobaczymy co mi powie ,
Czy płatna czy nie , nie ma to znaczenia , a już na pewno przy takiej kwocie :)
U mnie pierwsza byla bezplatna, ale i tak cena wizyty to kropla w morzu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry