Julita1234
Fanka BB :)
Ja 9.30. Ale zaczynam mieć stresikJa tez transfer o 12:20.
Juz chce jutro!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 9.30. Ale zaczynam mieć stresikJa tez transfer o 12:20.
Juz chce jutro!
Ja nie polecam mówią, że nie wolno ja codziennie do wanny wlewam wrzatek i wiem, że po transferze szybki prysznic i koniec nawet do wanny ni chce wchodzićDziewczyny mam może głupie pytanie. Czy można poleżeć sobie w wannie w cieplutkiej wodzie? Czy lepiej nie przesadzać z temperatura? Z nosa mi cieknie i przeziębienie się rozkręca i marzy mi się trochę wygrzac. Dziś 2 dzień po transferze
Ojej. Tak bardzo mi przykro. Ściskam mocno.Odebralam wyniki bety 0.1 progesteron jutro dopiero mam do odbioru ale chyba już większego znaczenia nie ma bo ewidentnie nie wyszło.... wylalam morze łez tak czułam dzisiaj ze te plamienia nie skończą się dobrze. W klinice powiedzieli mi żeby za 2 dni powtórzyć ale to chyba tylko dla potwierdzenia porażki. ... normalnie świat się zawalił sił brak na kolejne razy
To lekarz pewnie nie zleci a jaki kwas foliowy bierzesz?Norma do 12 jest
U nas dokładnie tak samoJa od razu in vitro. Lekarz powiedział że szkoda kasy na inseeminacje mam 1 niedrozny Jajowod. Jutro transfer
Luteiny nie powinno się odstawić z dnia na dzień . Dziwnie trochę. Ja heparyne do końca ciąży. Z luteiny tez powoli schodze ale na zasadzie 3 tbl mniej co 2 tygodnie.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No jesteśmy w tym samym momencie ciąży i ja bym się nie odwazyla radykalnie wszystkiego odstawić. A jak się czujesz? Ja dziś zaczęłam 9tc i mdłości jak w zegarku zaczęły się nasilać [emoji4]
15 mgTo lekarz pewnie nie zleci a jaki kwas foliowy bierzesz?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom