I jak?? Kiedy wyniki??? Trzymam kciuki [emoji7]ja nie wytrzymalam i pojechalam na bete...tak dla swietego weekendowego spokojuPIATEK PIĄTECZEKsciskam was wszystkie !
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ja bralam do 14tc zeby miec pewność ze lozysko zaczelo produkowac progesteron...lekarz nie chcial ryzykowac wczesniej...Dziewczyny jutro zaczyna sie 9tc, lekarz kazal odstawic wszystkie leki (luteine, duphaston, heparyne. Estrofem odstawil juz 2 tyg temu). Czy to nie za wczesnie? Najbardziej ciekawi mnie kwestia progesteronu [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Luteiny nie powinno się odstawić z dnia na dzień . Dziwnie trochę. Ja heparyne do końca ciąży. Z luteiny tez powoli schodze ale na zasadzie 3 tbl mniej co 2 tygodnie.Dziewczyny jutro zaczyna sie 9tc, lekarz kazal odstawic wszystkie leki (luteine, duphaston, heparyne. Estrofem odstawil juz 2 tyg temu). Czy to nie za wczesnie? Najbardziej ciekawi mnie kwestia progesteronu [emoji848]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Nie kochana, nie musisz podchodzić do inseminacji. Ja ani razu nie miałam IUI od razu in vitro. Fakt faktem ja zachodzilam naturalnie w ciążę ale nie byłam w stanie utrzymać żadnej.Ludek , jesteś przed in vitro ? Na jakim etapie jesteście , my w zasadzie na samiuśkim początku , na przyszłej wizycie odbieramy skierowanie...
A ja nic nie wiem ... W głowie milion myśli , jeszcze więcej pytań ... Nie wiem jak ja to wszystko pojmę ?
Dziewczyny ,a czy przed przystąpieniem do in vitro TRZEBA przejść inseminację ? Jest to jakiś wymóg procedury ?
Nie zdążyłam wszystkiego przeczytać , ale widzę ,że się tu dzieje Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za udane -przyszłe mamusie
Dziewczyny z Łodzi, moze orientujecie sie, czy gdzies w Łodzi mozna zrobic bhcg w sobote, tak, zeby wynik byl tego samego dnia?
Zapytaj w CDL na niemcewicza, u nich powinno sie udac
Dusia_88
Ja tez transfer o 12:20.Dusia jak się czujesz przed jutrzejszym wspanialym dniem? Bo ja nie moge się doczekać
Juz chce jutro!
anetka303
A jakie są normy w tym laboratorium? U mnie w ciąży i podczas suplementacji folianami wynik dobry uznaje się poniżej 8 jednostekDziś odebralam wynik homocysteiny 5,54 jak myślisz powinnam brać te zastrzyki na rozrzadzenie krwi?wizytę mam dopiero w środę.
Ilona 88
Norma do 12 jestA jakie są normy w tym laboratorium? U mnie w ciąży i podczas suplementacji folianami wynik dobry uznaje się poniżej 8 jednostek
Dziewczyny mam może głupie pytanie. Czy można poleżeć sobie w wannie w cieplutkiej wodzie? Czy lepiej nie przesadzać z temperatura? Z nosa mi cieknie i przeziębienie się rozkręca i marzy mi się trochę wygrzac. Dziś 2 dzień po transferze
reklama
CzarnaInka
Gorące kąpiele są mocno niepolecane. Generalnie radzą też nie przegrzewać ciała. Z lekami tez uważaj, bo chyba za bardzo nic nie mozna brac na przeziebienie. Syrop z cebuli sobie zrob.
Na pocieszenie Ci napisze, ze ciaza lubi "liche" organizmy i takie oslabienie czasem moze pomoc.
Na pocieszenie Ci napisze, ze ciaza lubi "liche" organizmy i takie oslabienie czasem moze pomoc.
Podziel się: