a propos sylwetki...ja od punkcji czyli od pazdziernika przybralam bardzo i brzuszek mam pokazny.zla jestem sama na siebie ze nie udalo mi sie tego uporzadkowac przed crio bo teraz jak pomysle ze przytyje jeszcze 10(mam nadzieje)to szlag mnie trafiaod tych zastrzykow bardzo mi brzuch urosl i taka opona ze hej...no nic...teraz przynajmniej juz nie musze go wciagacŚwietny plan działania, też cierpliwie czekam na rozpoczęcie procedury in vitro a w międzyczasie dbam o sylwetkę i dom
reklama
M@gda
Moderatorka
Tez planuje wczesniej posprzatac dom. Co prawda pedantka nie jestem ale moze dlatego mam 4'koty ktore tez sobie nic z porzadkow nie robią i tarzaja sie po dywanach chwile wczesniej wytrzepanych odklaczajaca.szczotkaJuż bym chciała żeby kropeczek się wgryzał, a tak muszę jeszcze poczekać do 3 kwietnia, wykorzystam czas na mycie okien ,a mam ich 11 , nie licząc okien garażowych....porządki przed świętami zrobię trochę wcześniej, po bo 29 już rzucam na luz, musze sie nauczyć panować nad sobą i dać mężowi troche popracować, zawsze robie wszystko po swojemu i wkurza mnie jak robi coś niedokładnie...ten mój cholerny urojony pedantyzm doprowadza wszystkich do szału, a chyba w szczególności mnie...Jedynie kocur ma na mnie wywalone, kładzie się gdzie popadnie i zostawia dywan sierści po sobie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć mniej bola jak igielka sie w tluszczyk wbija:-) odchudzaniem zajmiesz sie pozniej nie warto teraz siebi tym dolowac:-)a propos sylwetki...ja od punkcji czyli od pazdziernika przybralam bardzo i brzuszek mam pokazny.zla jestem sama na siebie ze nie udalo mi sie tego uporzadkowac przed crio bo teraz jak pomysle ze przytyje jeszcze 10(mam nadzieje)to szlag mnie trafiaod tych zastrzykow bardzo mi brzuch urosl i taka opona ze hej...no nic...teraz przynajmniej juz nie musze go wciagac
A jaki byl estradiol ile bylo komórek pobranych=pęcherzyków?Cześć Dziewczyny!jestem 4 dni po punkcji,jutro mam transfer. Dzisiaj zaczęłam odczuwać ból jajnika,czuję ciągnięcia i widać że jest coraz większy.mam takie wybrzuszenie.boję się że nie dojdzie do transferu.czy któraś z Was miała podobne dolegliwości?
Dziewczyny o co chodzi z tą weryfikacja? Ja mam po prostu zrobić betę dwa tygodnie po punkcji i tyle. Progesteron biorę w postaci luttagenu i prolutexu, więc za mało chyba go nie mam.
U mnie tez nic nie sprawdzali, tylko przed punkcja estradiol, a po transferze dopiero bete w 11 dniu po
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Fanka BB :)
Niektore kliniki chca od razu bete i progesteron po 2 tyg...ja tez tak mialam...a niektore chca pomiary jeszcze w miuedzy czasie...to zalezy od kliniki...Dziewczyny o co chodzi z tą weryfikacja? Ja mam po prostu zrobić betę dwa tygodnie po punkcji i tyle. Progesteron biorę w postaci luttagenu i prolutexu, więc za mało chyba go nie mam.
a propos sylwetki...ja od punkcji czyli od pazdziernika przybralam bardzo i brzuszek mam pokazny.zla jestem sama na siebie ze nie udalo mi sie tego uporzadkowac przed crio bo teraz jak pomysle ze przytyje jeszcze 10(mam nadzieje)to szlag mnie trafiaod tych zastrzykow bardzo mi brzuch urosl i taka opona ze hej...no nic...teraz przynajmniej juz nie musze go wciagac
Ja chyba z 7 kg przytylam po lekach, z czego 5 kg po lekach do transferu, tez mam opone i to taka od traktora, nie da sie wciagnac [emoji29]
Tez planuje wczesniej posprzatac dom. Co prawda pedantka nie jestem ale moze dlatego mam 4'koty ktore tez sobie nic z porzadkow nie robią i tarzaja sie po dywanach chwile wczesniej wytrzepanych odklaczajaca.szczotka
[emoji23]
Miałam pobranych 12 komórek.A jaki byl estradiol ile bylo komórek pobranych=pęcherzyków?
reklama
A zdradzisz jak sobie radzisz z wszędobylskimi kłakami? Ja mam dwa psy i odkurzacz to moja prawa ręka [emoji12]Tez planuje wczesniej posprzatac dom. Co prawda pedantka nie jestem ale moze dlatego mam 4'koty ktore tez sobie nic z porzadkow nie robią i tarzaja sie po dywanach chwile wczesniej wytrzepanych odklaczajaca.szczotka
Podziel się: