reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Świetny plan działania, też cierpliwie czekam na rozpoczęcie procedury in vitro a w międzyczasie dbam o sylwetkę i dom :)
a propos sylwetki...ja od punkcji czyli od pazdziernika przybralam bardzo i brzuszek mam pokazny.zla jestem sama na siebie ze nie udalo mi sie tego uporzadkowac przed crio bo teraz jak pomysle ze przytyje jeszcze 10(mam nadzieje)to szlag mnie trafia:(od tych zastrzykow bardzo mi brzuch urosl i taka opona ze hej...no nic...teraz przynajmniej juz nie musze go wciagac:-) :):rolleyes::rofl:

reklama
Już bym chciała żeby kropeczek się wgryzał, a tak muszę jeszcze poczekać do 3 kwietnia, wykorzystam czas na mycie okien ,a mam ich 11 , nie licząc okien garażowych....porządki przed świętami zrobię trochę wcześniej, po bo 29 już rzucam na luz, musze sie nauczyć panować nad sobą i dać mężowi troche popracować, zawsze robie wszystko po swojemu i wkurza mnie jak robi coś niedokładnie...ten mój cholerny urojony pedantyzm doprowadza wszystkich do szału, a chyba w szczególności mnie...Jedynie kocur ma na mnie wywalone, kładzie się gdzie popadnie i zostawia dywan sierści po sobie:)
Tez planuje wczesniej posprzatac dom. Co prawda pedantka nie jestem ale moze dlatego mam 4'koty :) ktore tez sobie nic z porzadkow nie robią i tarzaja sie po dywanach chwile wczesniej wytrzepanych odklaczajaca.szczotka ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a propos sylwetki...ja od punkcji czyli od pazdziernika przybralam bardzo i brzuszek mam pokazny.zla jestem sama na siebie ze nie udalo mi sie tego uporzadkowac przed crio bo teraz jak pomysle ze przytyje jeszcze 10(mam nadzieje)to szlag mnie trafia:(od tych zastrzykow bardzo mi brzuch urosl i taka opona ze hej...no nic...teraz przynajmniej juz nie musze go wciagac:-) :):rolleyes::rofl:
Ponoć mniej bola jak igielka sie w tluszczyk wbija:-) odchudzaniem zajmiesz sie pozniej nie warto teraz siebi tym dolowac:-)

Cześć Dziewczyny!jestem 4 dni po punkcji,jutro mam transfer. Dzisiaj zaczęłam odczuwać ból jajnika,czuję ciągnięcia i widać że jest coraz większy.mam takie wybrzuszenie.boję się że nie dojdzie do transferu.czy któraś z Was miała podobne dolegliwości?
A jaki byl estradiol ile bylo komórek pobranych=pęcherzyków?

Dziewczyny o co chodzi z tą weryfikacja? Ja mam po prostu zrobić betę dwa tygodnie po punkcji i tyle. Progesteron biorę w postaci luttagenu i prolutexu, więc za mało chyba go nie mam.

U mnie tez nic nie sprawdzali, tylko przed punkcja estradiol, a po transferze dopiero bete w 11 dniu po

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny o co chodzi z tą weryfikacja? Ja mam po prostu zrobić betę dwa tygodnie po punkcji i tyle. Progesteron biorę w postaci luttagenu i prolutexu, więc za mało chyba go nie mam.
Niektore kliniki chca od razu bete i progesteron po 2 tyg...ja tez tak mialam...a niektore chca pomiary jeszcze w miuedzy czasie...to zalezy od kliniki...

Ja chyba z 7 kg przytylam po lekach, z czego 5 kg po lekach do transferu, tez mam opone i to taka od traktora, nie da sie wciagnac [emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez planuje wczesniej posprzatac dom. Co prawda pedantka nie jestem ale moze dlatego mam 4'koty :) ktore tez sobie nic z porzadkow nie robią i tarzaja sie po dywanach chwile wczesniej wytrzepanych odklaczajaca.szczotka ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A zdradzisz jak sobie radzisz z wszędobylskimi kłakami? Ja mam dwa psy i odkurzacz to moja prawa ręka [emoji12]

Do góry