Dusia_88
Fanka BB :)
Tez tak biorę poki co jak ty do tego zastrzyk i encortonBierzesz 24 tabletki ?? !!!! ja 3 x estrofem i 3 x lutinus to bardzo skromnie w porównaniu do Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak biorę poki co jak ty do tego zastrzyk i encortonBierzesz 24 tabletki ?? !!!! ja 3 x estrofem i 3 x lutinus to bardzo skromnie w porównaniu do Ciebie
tak, plus jeszcze doustnie luteine 12Bierzesz 24 tabletki ?? !!!! ja 3 x estrofem i 3 x lutinus to bardzo skromnie w porównaniu do Ciebie
U nas na przyklad 1 rok mrozenia zarodkow jest w cenie in vitro potem co roku trzeba placicA wiecie co... mam miec podaną 5 dniową blastke. A na zaleceniach od dr pisze ze dopiero po 12-14 dniach robic bete... tak dlugo??
I drugie pytanie. jak wyglada płatność za zamrozone zarodki? placi sie to cyklicznie np co roku? i tak do konca zycia?
Beta wyjdzie już 6/7 dpt. Sikacze wychodzą koło 9.A wiecie co... mam miec podaną 5 dniową blastke. A na zaleceniach od dr pisze ze dopiero po 12-14 dniach robic bete... tak dlugo??
I drugie pytanie. jak wyglada płatność za zamrozone zarodki? placi sie to cyklicznie np co roku? i tak do konca zycia?
Na 1 weryfikacji :miałam betę: 0.6 estradiol:5706,progesteron:24.95 na pierwszej raczej nigdy nic nie wychodzi,ale ja miałam jednego blastusia, chodzi o wzrost hormonów na 2 wer.już powinno być widać na becie.Dziewczyny jesztem dziś szczęściwa - wczoraj miałam podane 2 piękne blastki a dziś zadzwonili że pozostałe 2 zamrozili - także na 6 - 4 piękne !!! tak się cieszę jest duży postęp od pierwszego podejścia bo w poprzedniej klinice przetrwał tylko jednen do 3 doby . W Invikcie chyba wogóle takich nie podają...swoją drogą niewiem dlaczego ...tak się teraz zastanawiam bo w czwartek mam pierwszą weryfikacje czy myslicie że może już coś wyjść ?? bo jakoś wydaje mi się to mało prawdopodobne no ale po coś to jest - Ilonka Ty jakie miałaś cyferki na pierwszych weryfikacjach ?????
Wpisz mnie prosze na 16.03 Histeroskopia
Ja tez z Wrocka Ludek, ty gdzie bedziesz robic ivf?
A placi sie ogolnie za mrozenie czy z kazdy zarodek osobno? cene mi podali 300-900 wiec niewiem jak to rozumiec...Beta wyjdzie już 6/7 dpt. Sikacze wychodzą koło 9.
Ja płacę raz w roku za moje dwa zarodki.
U nas za mrozenie teraz nie pamietam chyba 400 albo 500A placi sie ogolnie za mrozenie czy z kazdy zarodek osobno? cene mi podali 300-900 wiec niewiem jak to rozumiec...
U nas na przyklad 1 rok mrozenia zarodkow jest w cenie in vitro potem co roku trzeba placic
Ja tez mialam 5 dniowa blastke i bete mam zrobic wedlug zalecen 11dpt ale chyba nie wytrzymam i zrobie 9dpt
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom