Kati78
Zaangażowana w BB
Lolitko, to racja z tym zaabsorbowaniem i myśleniem. Ja obecnie szukam pracy i ostatnio zaangażowana jestem w to w 100%, wiec nie grzebie w necie i nie podkrecam sie. Chociaz przyznam ze dzisiaj poluzowalam z poszukiwaniami pracy, no i oczywiscie nie omieszkalam poszperac w sieci w wiadomych temetach. Ale troche publikacji poczytalam i uspokoily mnie w kwestii mojego FSH. Otoz doczytalam sie ze jest ono nauralnie podwyzszone u kobiet z tendancja do podwojnych owulacji/ciaz blizniaczych. O tym chce porozmawiac z lekarzem przy naszej wizycie, bo wolalabym uniknac przestymulowania, a u mnie na trzy cykle monitorowne dwa byly z podwojna owulacja. Wiec odpowiedz jajnikow jest mocna. No ale zobaczymy. Kiedy zabieg? To jeszcze odlegla przyszlosc. Teraz pierwsze badania. Nawet nie wiemy kiedy pierwsza konsultacja lekarska...pewnie po badaniach, aby bylo o czym rozmawiac, no i wtedy dowiemy sie ile przysluguje nam zabiegow. Poki co ja mam dzwonic w piewszy dzien cyklu, a bedzie to c.a. 4-go kwietnia, a moj M ma 9-go termina na badanie nasionek. Przy mojej wizycie ustala kiedy mam pojawic sie na USG. To na razie tyle u nas. Ale wazne ze do przodu . Dobrze ze u Ciebie juz tuz tuz. Juz zaciskam kciuki!!!
I za Was wszyskie oczywiscie....
Sciskam mocno...zajadajac spagetti...to tak a propos zdrowej diety IVF... :-)
I za Was wszyskie oczywiscie....
Sciskam mocno...zajadajac spagetti...to tak a propos zdrowej diety IVF... :-)