reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powodzenia !!!!!!!!QUOTE="adunnnia90, post: 14952224, member: 169172"]11.45 [emoji4] juz pomalu zaczynam sie denerwowac sama nie wiem czemu. Nie nic wiecej nie wiem na temat zarodkow jutro na miejscu sie dowiem.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

No a mój doktor powiedział ze takie jeżdżenie do szpitala jest bez sensu. Bo nic nowego nie wniesie a tylko może zaszkodzić. Ja mu ufam. Ja od tygodnia się oszczędzam bo tak mi zalecił. W poniedziałek na usg nic nie było. Żadnego krwiaka. Kosmowka ok.

Z doświadczenia wiem,ze szpital nic nie pomoże....
trzymam za Ciebie kciuki, u mnie niestety skończyło sie to źle ale czy to wina krwiaka??? Nigdy sie tego nie dowiem....

Dziękuję :* bardzo szybko zleciało. To już dzisiaj [emoji5][emoji5]

No trzymam kciuki, musisz podnieść trochę statystykę doktorkowi [emoji6]

jestem chyba nienormalna właśnie zobaczyłam moją kolerzanke z podstawówki niedawno urodziła 3 dziecko a ja się poryczałam dobrze że mnie nie widziała:(

Strasznie mi przykro [emoji17] przed podejście byłam pełna pozytywnych emocji a teraz boje sie,ze usłyszę, ze moje najbliższe koleżanki są w drugiej ciąży [emoji17]

jaka powinna byc ta beta?9dpt 4 dniwy zarodek...

Heheh, najlepiej pozytywna [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
I ja tak mam. Kazda ciaze znajomych czy kolezanek z pracy zaczynam od placzu, ale juz w domu, albo jak tylko dosiade sie do meza jak wracamy. On od razu wie o co chodzi.

Mimo ze sie z nimi ciesze to placze...

To chyba nie jest nienormalne, przynajmniej dla nas, wiec w naszej grupie to normakne zachowanie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dokładnie tak samo reaguje, i do tego czasami mam wrażenie że mówią mi o jakiejś nowej ciąży i czekają z ciekawością na moją reakcję, nigdy nie jest entuzjastyczna ale to w odwecie przez ich wścibskość, mam kol. w pracy z ktorą siedzę, która zawala mnie pytaniami, bo coś tam wywnioskuje z moich pólsłowek z rozmów telefonicznych i później zadaje pytania typu: ile zarodków naprodukowałaś? i czym ci to włożą...żal...

Do góry