reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
11.45 [emoji4] juz pomalu zaczynam sie denerwowac sama nie wiem czemu. Nie nic wiecej nie wiem na temat zarodkow jutro na miejscu sie dowiem.adunnnia, o której jutro transfer? Wiesz coś więcej o swoich zarodkach?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]jeszcze nie mam...za kazdym razem jak sie loguje to dostaje palpitacji serca wiec staram sie nie za czesto
plastelinka88
Zaciekawiona BB
A to juz po becie? To masz ciut latwiej...to moj drugi transfer i jakos bardziej sie boje terazNo ja już jestem 15 dpt.
tulipanka1988
Powodzenia !!!!!!!!QUOTE="adunnnia90, post: 14952224, member: 169172"]11.45 [emoji4] juz pomalu zaczynam sie denerwowac sama nie wiem czemu. Nie nic wiecej nie wiem na temat zarodkow jutro na miejscu sie dowiem.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
tulipanka1988
ja sie pomalu ubieram, ale najchetniej bym chciala jakby ktos inny poszedl za mnie, no ale... jak przyjde to dam znac jak poszlo chyba ze bedzie wielki placz to jutro sie odezwe[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Pixie_Dixie
No a mój doktor powiedział ze takie jeżdżenie do szpitala jest bez sensu. Bo nic nowego nie wniesie a tylko może zaszkodzić. Ja mu ufam. Ja od tygodnia się oszczędzam bo tak mi zalecił. W poniedziałek na usg nic nie było. Żadnego krwiaka. Kosmowka ok.
Z doświadczenia wiem,ze szpital nic nie pomoże....
trzymam za Ciebie kciuki, u mnie niestety skończyło sie to źle ale czy to wina krwiaka??? Nigdy sie tego nie dowiem....
Dziękuję :* bardzo szybko zleciało. To już dzisiaj [emoji5][emoji5]
No trzymam kciuki, musisz podnieść trochę statystykę doktorkowi [emoji6]
jestem chyba nienormalna właśnie zobaczyłam moją kolerzanke z podstawówki niedawno urodziła 3 dziecko a ja się poryczałam dobrze że mnie nie widziała
Strasznie mi przykro [emoji17] przed podejście byłam pełna pozytywnych emocji a teraz boje sie,ze usłyszę, ze moje najbliższe koleżanki są w drugiej ciąży [emoji17]
jaka powinna byc ta beta?9dpt 4 dniwy zarodek...
Heheh, najlepiej pozytywna [emoji6]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Pixie_Dixie
A u mnie lepiej, muszę powiedzieć,ze poczułam ulgę jak zaczął mnie bolec brzuch i od 3 dni sie oczyszczam, jest szansa na szybki transfer [emoji846]
ludek
11.45 [emoji4] juz pomalu zaczynam sie denerwowac sama nie wiem czemu. Nie nic wiecej nie wiem na temat zarodkow jutro na miejscu sie dowiem.
Mocno trzymam kciuki i kibicuję! Każdy się denerwuje bo zależy nam na wyniku
reklama
Emilianka6966
dokładnie tak samo reaguje, i do tego czasami mam wrażenie że mówią mi o jakiejś nowej ciąży i czekają z ciekawością na moją reakcję, nigdy nie jest entuzjastyczna ale to w odwecie przez ich wścibskość, mam kol. w pracy z ktorą siedzę, która zawala mnie pytaniami, bo coś tam wywnioskuje z moich pólsłowek z rozmów telefonicznych i później zadaje pytania typu: ile zarodków naprodukowałaś? i czym ci to włożą...żal...I ja tak mam. Kazda ciaze znajomych czy kolezanek z pracy zaczynam od placzu, ale juz w domu, albo jak tylko dosiade sie do meza jak wracamy. On od razu wie o co chodzi.
Mimo ze sie z nimi ciesze to placze...
To chyba nie jest nienormalne, przynajmniej dla nas, wiec w naszej grupie to normakne zachowanie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: