reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki diewoszki za kciuki- przydadzą się:tak::tak::tak::tak:, powiem Wam, że póki co to bardziej się denerwowałam 1 wizyty w tej kwestii, teraz jestem spokojniesza- póki co....

reklama
Roxi a nie masz w Polsce nikogo, kto mógłby Tobie załatwić luteinę. Po in vitro ciążę trudniej utrzymać w tym najwcześniejszym okresie. Organizm bardziej się broni przed sztucznie wprowadzonym zarodkiem. Mam nadzieję, że jednak będzie wszystko ok. Bierz 3 nospy dziennie. Chociaż tyle możesz teraz zrobić. Co do luteiny to ja brałam 10 tabletek po 50 mg na dobę. Po crio 8 tabletek. W 12tc biorę 6 (po zmniejszeniu z 8 na 6 spadł mi progesteron i stąd ta stała dawka, mam brać do ok 14 tc).
Sakhmi - gratuluję :-)

Lotinda- to już pod narkomanię podłazi :-), spanie jak spanie, ale ja już kiedyś miałam narkozę i jakoś panicznie boję się wybudzania- tamte było przestraszne, ale te mnie koleżanka uspokoiła, że jest tak krótkie, że nawet nie zatrybię, że spałam- fajnie, ja z rana bez kawy to i tak nie trybię, a jeszcze o tak wczesnej porze...

ale sie rozpisalyscie dzisiaj:))
sylha dawaj znac po punkcji to tam jak tam:)) i nic sie nie boj. ja tez panikowalam ale bylo nawet ok:)
Zgredzik 82 gratulacje:))
miliaa a chyba dobrze sie czuje tylko od 3 dni cos mnie lewy jajnik boli dosc czesto nie wiem dlaczego i sie troche schizuje:)

ala_36 nie odzywalam sie caly dzien bo mialam milion roznych zajec plus zrobienie zajebistych paczusiow:))) 30szt wyszlo z kg maki i juz prawie ich nie ma a sa takie pyszne:))
Lotinda przykro mi, ze sie nie udalo. Ale chyba PCO nie ma znaczenia przy stymulacji bo ja tez mam PCO i mialam prawie 30 pecholi. z tego tylko 11 bylo odpowiednich a reszta podobno jakas stara, ze sie rozplywa ale to juz napewno inna dolegliwosc a nie PCO.
sakmi1 wielkie gratulacje:))!!!!!!!!!!!! powtorz w pn bete bo w weekend chyba nie ma gdzie
Roxi bedzie dobrze tylko odpoczywaj.. qrcze szkoda ze nie masz lutki ani dupka to bys sobie wziela
ala jeszcze na Ciebie czekamy:)) powtarzalas test???

reklama
dziewczyny jak czytam jakie jest podejscie za granica do ciazy to naprawde wam wspolczuje.jak mozna uwazac do 3mc ,ze to nie ciaza.3 mc to juz zaawansowana.tak samo dobieranie sobie lekow samemu po transferze,bo zaden lekarz nic nie chce przepisac-tez niedopuszczalne.powinno sie dbac o samopoczucie przyszlych matek a stres temu nie sprzyja.
roxii-bedzie kochana dobrze.to pewnie jakies stare zakrzepy i wszystko sie oczyszczalo.

Do góry