reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

skami - wydaje mi sie ze ok, to 12 dzien po, tak? Ale ja Ci nie gratuluje, nie chce zapeszac, na gratulacje przyjdzie czas!!! ALE SUPPER!!!!

a ja dzwonilam i mojej betki nie ma, mam dzwonic jutro o 10:30:((( mam nadzieje ze jutro bedzie bo zfiksuje do konca!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie mi profesor powiedzial ze przez to co jemy i wydchamy nasze spoleczenstwo ma problemy z potomstwem. Wiec przezucilam sie na ekologiczne jedzonko przez prawie dwa lata probowalismy i dalej nic... i cholera wie o co tu chodzi, sa bapsztyle ze wystarczy ze na nie chlop popatrzy i zachodza w ciaze i sie skrobia a my sie meczymy i gdzie ta sprawiedliwosc, osobiscie znam jedna ktora sie trzy razy wyskrobala i dwujke dzieci ma ...
Ja chodzilam na badania ciagle ze trzy razy w miesiacu a czasami i wiecej, wyniki super, jajeczkowalam normalnie i M tez wyniki rewelka, a sierpniu mailam pecherzyk a do zagniezdzenia nie doszlo po 7 latach powiedzialam NIE i zdecydowalismy sie na in vitro, nie mam juz za duzo czasu ...

Normalnie podpisuję się obiema rekami pod tym co napisałaś:) Niektóre kobity to, czy chcą czy niechcą są w ciąży ehhhh u mnie też niby nic nie znależli i M armia jak 150 i nic. Aż nerwa człowieka bierze.
Hej bzzzz - sto lat Cię tu nie było ( choć ja sama też rzadko zaglądam ) opowiadaj jak to sie u Ciebie stało???????? Rozumiem , że naturalnie!!! Kochana!!! Mega gratulacje!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki!!
za wszystki bardzo mocno kciuki trzymam i cały czas was podczytuje:-)
sakmi1 tak sie ciesze że się udało,a betka napewno będzie przysrastać-zobaczysz:tak:
a póki co przesyłam ciążowe fluidki

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczynki!
przepraszam że się nieodzywałam ale juz dzisiaj musiałam iść do pracy skończyło się leniuchowanie:sorry:

U mnie nic nowego, wciąż nic nie wiem. Dzisiaj rano zrobiłam test i juz była ładna wyraźna druga kreseczka, plamienie ustało wiec zaczęłam sie znów cieszyć, ale w pracy powiedziałam o całej sytuacji i nie musiałam sie dzisiaj przemęczać, powolutku robiłam sobie to co do mnie należy:tak: No ale niestety ok 12 znów się zaczęło najpierw plamienie, a potem poleciało mi trochę krwi takiej jak przymiesiączce, chyba nawet więcej niż wczoraj:-( Brzuch mnie ciągle napier....a i w ogóle czuję się bardzo słabo. No ale wróciłam do domu i znów siknęłam testa żeby sprawdzić no i znów pozytywny, wyszła ładna druga kreseczka. Dzieczyny ja juz nic nie wiem czy to plamienie czy @?? Dlaczego test jest wciaz pozytywny? nie wiem co mam myśleć, ja się wykończę psychicznie:-(
Wciąż taka niewiadoma, ja juz nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy ten świat???:eek:
A no i jeszcze rano dzwoniłam do mojej kliniki i powiedziałam żemam plamienia itd. Pani mi powiedziała ze dopuki nie ma normalnej @ wszystko jest wporządku i ze takie plamienia mogą się pojawiać. No i wszystko było by dobrze gdyby nie ta krew, bo było tego juz dość trochę to juz nie było jak plamienie tylko normalne krwawienie, no ale test pozytywny. rozumiecie coś z tego bo juz nic nie wiem.:no:

Sakmi gratulacje kochana!!!!! Twoja betka jest dobra, podobna do mojej ja miałam 11dpt 47:tak: trzymam kciuki za ładny przyrost;-)
Ala spokojnie, wszystko będzie dobrze, kurcze szkoda ze tak długo musisz czekac na tą betke:sorry: Trzymam mocno kciuki &&&&&:-D

Dziękuję dziewczynki ze tak się martwicie o mnie:-):-):-)

Roxii- babiszonie ładnie to tak koleżankę z dwoma pomarańczami zamiast jajników trzymać w niepewności?!?!?!?
Wiesz co dla Twojej spokojności: dzwoniłam dzisiaj do kuzynki M się dopytać szczegułów jej plamień i w sumie to tak jak pisałam. Ty dopiero w południe zaczęłaś plamić, ona plamiła i nocą 3 dni to trwało i była święcie przekonana, że się nie udało. Ty ma wyraźną drugą kreskę- ona miała ledwo widoczną po skończonym plamieniu, czyli moja droga idź odpocznij- wszystko jest na dobrej drodze:tak:, maluch lub maluchy:szok: wiją sobie gniazdko:tak::tak::tak::tak:

Aha jeszcze jedna historia- moja bratowa miała normalnego małpiszona do 3 miesiąca, później wraz ją mocno zaczęły boleć jajniki- ależ była zszokowana, jak to nie jakiś stan zapalny a dzidzia, która już była dosyć spora:tak::tak::tak::tak:- ci to dopiero byłi w szoku oczywiście pozytywnym!!!!

Roxii ja to bym poszła do lekarza, bo wiem ze krwawienie to poronienie i do tego bóle skurcze.nie chce cie straszyć ale lepiej iść i sprawdzic, moze da coś na wstrzymanie ja brałam ekorton
dzieki ze trzymacie kciuki

Ostatnia edycja:
sylha dzieki za pocieszenie, obyś miała racje!!!!!
Sakmi ja dzwoniłam dzisiaj do kliniki i kazali mi czekać, powiedziała ze jak zacznie się mocniejsze krwawienie czyli @ to mam zadzwonic i umówią mnie szybciej na kolejną bete i tyle. Tu w UK nie ratują ciąży do 3 miesiąca:-( Jeśli zaczyna się plamić, krwawić to oni nie robią nic traktują to jako "naturalną selekcje":crazy: Także nie pozostaje mi nic jak tylko czekać, przy zyciu trzymają mnie tylko testy ktore wciąż są pozytywne i coraz mocniejsze. Ale boję się że w końcu przylezie @ i piękny sen sie skończy:-(

reklama
Roxii- no nareszcie, korcze a moze ty idz do normalnego ginekologa jutro??? A i wez zwolnienie. A ja mam takiego dola od wczoraj ze masakra ... A kiedy maila@ przjsc do Ciebie? Do mnie jutro miala zawitac....

Ostatnia edycja:
Do góry